Kamilla királyné képtelen megbocsátani, hogy Harry gonosz mostohának nevezte: ezért nem akar békülni Károly király?

Borítókép: Kamilla királyné képtelen megbocsátani, hogy Harry gonosz mostohának nevezte: ezért nem akar békülni Károly király? Forrás: Dan Kitwood/Getty Images
Meglepő, de sokan azt rebesgetik, hogy Károly király annak ellenére, hogy legutóbb még szállást sem adott fiának Londonban, most mégis békejobbot nyújtana számára. Ám a helyzet korántsem ilyen egyszerű, ugyanis egy bennfentes szerint Kamilla királyné mindent megtesz, hogy a viszony továbbra se rendeződjön.

A legfrissebb hírek szerint Kamilla királyné közel sem támogató azzal kapcsolatban, hogy férje és annak kisebbik fia végre kibéküljenek. Állítólag Kamilla királyné lehet annak is a hátterében, hogy Harry-t nem engedik megszállni egy királyi birtokon sem.

A névtelen informátor szerint Károly király teljesen megvakult, és Kamilla vette kezébe az irányítást. A bennfentes egyenesen azt állítja, hogy Kamilla irányítja az egész konfliktust, ugyanis állítólag Károly bevallotta, hogy nem volt jó apja Harry-nek és békülni akart, de Kamilla mindent megtett annak érdekében, hogy ez ne valósuljon meg.

Forrás: Dan Kitwood/Getty Images

Továbbá az is kiderült, hogy Harry herceg miatt hatalmas viták vannak a királyi pár között. Ugyanis Kamilla egyszerűen képtelen megbocsátani azt, hogy Harry miként írt róla a botránykönyvében. Az valóban igaz, hogy Harry gonosz mostohaként emlegeti Kamillát, sőt még rasszizmussal is megvádolták a királyi családot.

Harry herceg a koronázás óta nem látta a családját, Meghan pedig Erzsébet királynő temetése óta nem volt még csak az országban sem. Ennek fényében igazán ideje lenne már a konfliktus rendezésének, de úgy látszik Kamilla királyné semmiképpen nem akarja, hogy a család újra együtt legyen.

Az alábbi galériában pedig Károly király és Kamilla kapcsolatát vizsgáljuk az asztrológia tükrében!