Vilmos herceg döntését nagyon nehezen viseli Katalin: a kis György herceg jövője a tét

Borítókép: Vilmos herceg döntését nagyon nehezen viseli Katalin: a kis György herceg jövője a tét Forrás: Pool/Samir Hussein/WireImage/ Getty Images
Jól tudjuk, hogy a királyi családnál tulajdonképpen minden hagyomány szent, és azok nemcsak az uralkodóra, de annak a leszármazottjaira is vonatkoznak. Nos, a kis György herceg abba a korba lépett, hogy bizony nagyon nehéz döntést kell meghozni az életével kapcsolatban, amely Katalinnak meglehetősen sok szívfájdalommal jár.

György herceg abba a korba lépett, hogy döntést kell hozni arról, hogy hol folytassa majd a tanulmányait. Katalin nagyon reménykedett abban, hogy gyermeke velük maradhat, és nem kell bentlakásos iskolában folytatnia a tanulmányait. Azonban Vilmos másképpen határozott.

György herceg bentlakásos iskolába kerül

A leendő trónörökös úgy határozott, hogy György herceg 3 év múlva bentlakásos iskolában fogja megkezdeni a tanulmányait, méghozzá ott, ahol édesapja és nagybátyja tanult. Katalinnak azonban egyáltalán nem kedvére való a férje döntése, ugyanis úgy véli, hogy a 7 millió forintos magániskola szembemegy azokkal az elvekkel, amik mentén nevelték a fiúkat.

Forrás: Karwai Tang/WireImage/ Getty Images

Katalin nem ért egyet Vilmos a döntésével

Katalin azon is aggódik, hogy bentlakásos évei alatt ő például állandóan bántalmazás áldozata volt, és egyáltalán nem szeretné, hogy gyermeke ezt megtapasztalja, vagy egyáltalán bármilyen negatív hatás érje. Azonban Vilmos nem hajlandó tágítani a döntése mellől, így György herceg bizony bentlakásos iskolába fog kerülni.

Fontos tudni, hogy a tandíj befizetése természetesen nem minden, és nem jelenti azt, hogy a gyermek automatikusan bekerül az iskolába. Ugyanis a leendő tanulóknak rengeteg előkészítőn, majd komoly felvételi elbeszélgetésen kell részt venniük ahhoz, hogy bekerülhessenek a nívós tanulmányi intézménybe.

Az alábbiakban pedig 7 dolgot hoztunk, amit bizonyosan nem tudtál György hercegről!