Drew Barrymore: „Nagyon nehéz formába jönni szülés után!”

Borítókép: Drew Barrymore: „Nagyon nehéz formába jönni szülés után!”
„Nem én vagyok az az anyuka, aki két hónappal a szülés után már nádszál vékonyan ragyog a vörös szőnyegen” – mondta az amerikai színésznő egy Los Angeles-i partin néhány nappal ezelőtt.

A 39 éves sztár és férje, Will Kopelman idén áprilisban már második kislányuknak örülhettek. A két éves Olive-nak kishúga született, aki a Frankie nevet kapta. „A család a legfontosabb a számomra - mondta Barrymore a People magazinnak, most a gyerekek vannak a fontossági lista legelején, mindent hozzájuk igazítok. Nem vállalok szerepet, mert az túl sok időmet venné el tőlük. Majd később, ha már nagyobbak lesznek.”

A Charlie angyalai sztárja arról is őszintén mesélt, milyen nehéz megosztania a figyelmét a két csemete között, és hogy milyen sokszor van lelkiismeret furdalása, mivel úgy érzi, elhanyagolja a nagyobbik kislányt.

A legfrappánsabban azonban a súlyára tett rosszindulatú megjegyzéseket intézte el a színésznő: „Kilenc hónapig tart felszedni és nekem ugyanannyi ideig tart leadni is. Még hátra van egy teljes hónapom. Ne mondja nekem senki, hogy csak úgy leperegtek róla a kilók terhesség után, mert én nem ezt tapasztaltam. Én iszonyú keményen megdolgoztam minden egyes lefaragott dekáért. Ráadásul a diétának még a gondolatától is kiborulok és rossz kedvem lesz.”


Drew és Frankie a Jessica Alba által rendezett karácsonyi jótékonysági partin

Köszönjük, Drew, megnyugtató érzés, hogy Hollywoodban is vannak még hús-vér emberek, nem csak tökéletes marslakók!