Előkerültek David és Victoria Beckham rég nem látott esküvői fotói: teljesen elolvadunk a fiatal szerelmesektől

Borítókép: Előkerültek David és Victoria Beckham rég nem látott esküvői fotói: teljesen elolvadunk a fiatal szerelmesektől Forrás: Megan Briggs/Getty Images
A Netflix új dokumentumfilm-sorozatának köszönhetően az egész világ Beckham-lázban ég, így nem csoda, hogy a sztárpár rég nem látott esküvői fényképei is előkerültek. A fotókon pedig csak úgy tündököl a fiatal szerelmespár!

Miután napok óta lázban tartja a világot a Beckhamről készült sorozat, így nem csoda, hogy az OK! magazin elővette azokat a már-már feledésbe merült fotókat, melyek a sztárpár esküvőjén készültek.

Fontos tudni, hogy ez volt az egyetlen sajtó, ami busás összegért cserébe részt vehetett Victoria és David Beckham esküvőjén. Így a fotókat is ők közölhették elsőként egy exkluzív beszámoló keretében.

Az esküvő 1999 júliusában került megtartásra, méghozzá a Luttrellstown kastélyban, Írországban. Victoria, a Spice Girls egykori énekesnője, egy csodaszép pezsgőszínű Vera Wang ruhában mondta ki az igent, azonban, mint a sorozatban is jól látható, az est folyamán már egy lila színű estélyiben tündökölt. Férje pedig ehhez passzoló, szintén lila színű szmoking-szettet viselt. Sőt, még az alig pár hónapos gyermekük, Brooklyn szettje is pontosan passzolt a szüleiéhez.

David Beckham a dokumentumfilm-sorozatban arról is beszámol, hogy bizony utólag meglehetősen kínosnak érzi az esküvőjüket, amit egyébként nagyrészt Victoria szervezett.

Azonban nekünk nagyon tetszik, hogy ennyire eredetire sikerült a mennyegző!

Az alábbiakban pedig olyan szabályokat hoztunk, amelyeket a Beckham-gyerekeknek mindenképpen be kell tartaniuk!