Ma jelenik meg Britney Spears memoárja: őszintén vall abortuszáról és apjával való zűrös kapcsolatáról

Borítókép: Ma jelenik meg Britney Spears memoárja: őszintén vall abortuszáról és apjával való zűrös kapcsolatáról Forrás: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/ Getty Images
Ma jelenik meg Britney Spears A bennem lévő nő című memoárja, amiből már a megjelenése előtt is számos igencsak felkavaró részlet szivárgott ki. Az alábbiakban összeszedtük, hogy milyen pikáns információk láthatnak napvilágot a megjelenő könyvben.

Pár nappal ezelőtt az énekesnő deaktiválta az Instagram-oldalát, vélhetően annak okán, hogy megelőzze a rázúduló kommentáradatot. Persze nem véletlen, hogy ilyen fogadtatásra készül Britney, ugyanis a megjelenő önéletrajza az eddig kiszivárgott részletek alapján sokkal inkább botránykönyv lesz, mintsem memoár. Ezt pedig az is bizonyítja, hogy Spears mielőtt eltűntette magát Instagramról, komoly aggodalmát fejezte ki annak tekintetében, hogy miként fogja a közvélemény fogadni a könyvet. Bár ő úgy véli, hogy egyetlen célja az önéletrajza megjelenésének az, hogy lezárja a múltat. Azonban azt is kiemelte, hogy szinte bizonyos, hogy néhányan igencsak rossz néven veszik majd a könyvben leírtakat.

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány részletet, melyre bizonyosan kitér majd a memoár:

1. Az apja állandóan szekálta a testsúlya miatt

Britney elmondása szerint édesapja rendszeresen kritizálta a külsejét. Ennek köszönhetően pedig az énekesnő, már egészen kiskorától is folyamatosan azt érezte, hogy nem elég jó és nem elég szép. Így nem csoda, hogy folyamatosan szorongott a testsúlya miatt.

2. Édesanyja már gyerekként koktélozni vitte

Az énekesnő szintén megemlíti az önéletrajzában, hogy édesanyja már nyolcadikos korától kezdve rendszeresen koktélozni vitte. Arról is beszámolt, hogy ez meglehetősen megváltoztatta a viszonyát az alkohollal. Ugyanis az addigiakban csak apját látta inni, aki ilyen esetekben meglehetősen depressziós, magába forduló lett, míg édesanyja és ő maga is sokkal felszabadultabb és élettel telibbé vált az alkohol hatására. Elmondása alapján kifejezetten szerette, ha együtt szórakozhatott édesanyjával.

Forrás: Evan Agostini/Getty Images.

3. Justin Timberlake-kel való első csókja még gyerekkorában volt

A könyvből az is kiderül, hogy Justin Timberlake-kel való első csókja egészen a gyermekkoráig nyúlik vissza. Ugyanis egy pizsamapartin felelsz vagy mersz közben csattant el az első csók. A későbbiekben 1999 és 2002 között pedig egy párt is alkottak.

4. Abortusza is volt

A könyvnek az egyik legdurvább kijelentése, hogy Britney terhes lett Justin Timberlake-től, aki arra kényszerítette az énekesnőt, hogy vettesse el a gyermeket, hiszen nem állnak készen arra, hogy szülőkké váljanak. Britney az esetről úgy vall, hogy mai napig ez az egyik leggyötrelmesebb dolog az életében.

5. Leborotválta a fejét, mert nem érdekelte mások véleménye

Bizony az énekesnő arról is beszámol, hogy annak idején mi késztette arra, hogy leborotválja a haját. Ugyanis 2007-ben, amikor éppen válófélben volt két fia apjától, Kevin Federline-tól, a bulvármédia állandóan „kiszámíthatatlannak” és „mentálisan betegnek” skatulyázta. Így úgy gondolta, hogy visszavág, és leborotválta a fejét, jelezve ezzel azt, hogy őt aztán senki véleménye sem érdekli.

Az alábbiakban Britney Spears nagy port kavaró tárgyalásáról hozunk néhány emlékezetes részletet.