Angelina Jolie egy időre Budapestre költözik: az első képek a forgatásról

Borítókép: Angelina Jolie egy időre Budapestre költözik: az első képek a forgatásról Forrás: MEGA/GC Images (Paris)/Getty Images
Szinte bombaként robbant pár hete a hír, hogy Angelina Jolie egy időre Budapestre költözik. Azóta pedig meg is érkeztek az első felvételek a forgatásról.

Pablo Larraín rendezésében készülő Maria című film főszereplőjét, vagyis Maria Callas opera-énekesnőt Angelina Jolie alakítja. A film többek között Párizsban, Görögországban, Milanóban és Magyarország gyönyörű fővárosában, Budapesten kerül forgatásra. Miután a fővárosban található Európa egyik legszebb operája, így nyilvánvaló, hogy emiatt választották Budapestet az egyik fő forgatási helyszínnek. Valószínűsíthető az is, hogy ha valaki a színésznővel szeretne találkozni, akkor arra az Opera környékén lesz arra a legnagyobb esélye.

Úgy tudni, hogy Jolie csak a legkisebb gyermekei társaságában érkezett Budapestre. Valószínűleg kizárólag a 17 éves Shiloh és a 15 éves ikrei, Vivienne és Knox kísérte el a forgatásra.

Az amerikai származású görög opera-énekesnő élettörténetének a forgatása már zajlik, erről pedig a Twitteren osztottak meg képeket. Úgy tudni, hogy nyolc héten keresztül forgatják a filmet Párizsban, Görögországban, Budapesten és Milanóban.

Az alábbi galériában pedig 5 alapdarabot hoztunk, amit előszeretettel visel a hétköznapokban Angelina Jolie!