anyaság, Angelina Jolie gyerekei, világsztár, gyermeknevelés Forrás: GettyImages/Axelle/Bauer-Griffin

Angelina Jolie: "Tudom, hogy nem vagyok jó anya"

Angelina Jolie nem csak sikeres hollywoodi mozisztár, de hatszoros anyuka is, aki anyatigrisként védelmezi gyermekeit, ő mégis úgy gondolja, nem elég jó anya. Egy interjúban azt is elmondta, folyamatosan kételkedik önmagában és úgy érzi, sokszor nem úgy cselekedett, ahogy az egy igazi édesanyától elvárható lett volna.

Bárhol is jár, a gyönyörű színésznő körül mindig nagy a felhajtás, nem csak szépsége és ismertsége miatt, de azért is, mert szinte mindig népes gyerekcsapat veszi körbe: a 19 éves Maddox, a 17 éves Pax, a 16 éves Zahara, a 14 éves Shiloh és a 12 éves ikrek, Vivienne és Knox.

A gyerekek elhelyezési pere a mai napig nem zárult le a Brad Pittől való válása óta és a színésznőt ez a helyzet nagyon megviseli. Pár évvel ezelőtt, amikor a válóper elindult, kölcsönösen kitálaltak a sajtónak a másikról. Ám egy idő után mindketten elismerték, a gyűlölet hadjárattal nem mennek semmire, és csak ártanak vele a gyerekeknek. Mivel az elhelyezési per még folyamatban van, mindenki nagyon meglepődött, hogy Angie interjút adott a Vogue-nak, amelyben beismerte, kételkedik önmagában és sokszor érzi úgy, nem elég jó anya.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

A Vogue-interjúban arról is beszélt a színésznő, hogy soha nem volt hagyományos értelemben vett anyuka. Sokszor forgatott, dolgozott és utazott, olyankor a gyerekek bébiszitterrel voltak.

„Képtelen voltam nemet mondani, ha megkerestek egy jó ajánlattal és egyszerűen nem ment, hogy otthon maradjak és kizárólag az anyaságnak szenteljem magam.

De minden nap tanulok a gyerekeimtől. Ők segítenek nekem abban, hogy jobb anya lehessek.
nyilatkozta.

„Olyan vagyok, mint Jane Goodall, aki a családja helyett a dzsungelt választotta. Hiába akartam mindig is sok gyereket és hiába vágytam rá, hogy anya legyek, a mai napig úton vagyok, és nem tudok megállni.”

Majd hozzáteszi: „Az elmúlt időszak egyébként is nagyon kemény volt.”

Brad Pittel folytatott háborúzása a nyilvánosság előtt zajlott, rengeteg kritikát, negatív hozzászólást és üzenetet kapott. Sokszor nevezték szajhának, számító dögnek, és hiába adott interjút, a média kiforgatta a szavait. Amikor a Vogue riportere megkérdezte a színésznőt, boldog-e, ő annyit válaszolt:

„Nem tudom, boldog vagyok-e. Arra törekszem, hogy észrevegyem a szépet mindenben, a gondolataimat pozitív irányba fordítsam és a jövőt újra reménytelinek lássam. Az elmúlt időszak nagyon megviselt, nem csak engem, de a gyerekeket is. Szeretném begyógyítani mindannyiunk sebeit.”

„Úgy érzem, lassan felolvad a jég és a testem, lelkem újra élni kezd. Tudom, érzem, hogy az ötvenes éveim ragyogóak lesznek, végre letisztul bennem minden és harmóniába kerülhetek önmagammal. Igaz, a gyerekeim már öregnek tartanak. A múltkor is lebeszéltek, hogy trambulinozzak velük, mondván, én már öreg vagyok hozzá és vigyáznom kell, nehogy lesérüljek.”

Nézegess fotókat Angelina Jolieról és családjáról!