20 híres ember, aki 2020-ban lesz 50 éves: a többségük simán letagadhatná a korát!

Borítókép: 20 híres ember, aki 2020-ban lesz 50 éves: a többségük simán letagadhatná a korát! Forrás: Getty Images
A 2020-as évben rengeteg világsztár ünnepli 50. születésnapját, de a többségükről nem is gondoltuk volna, hogy ennyi idősek. A joy.hu összeállítása.

Az idő nagyon gyorsan repül, és kicsit úgy tűnik, minél idősebbek vagyunk, annál nagyobb fokozatba kapcsol. Időnként egy-egy posztról jut eszünkbe, hogy mennyire "megöregedtünk", hiszen a mai fiataloknak fogalmuk sincs arról, milyen volt videokazettákat nézni vagy papíron levelezni az osztálytársainkkal, és azt aztán eljuttatni neki úgy, hogy a tanárok észre se vegyék. Sőt, az alábbi édességek kifejezetten a 80-as és 90-es évek gyermekeinek lesznek ismerősek:

De szintén az idő gyorsaságát mutatja az, hogy kedvenc világsztárjaink, akik nemrég még 20 évesek voltak, hamarosan betöltik a 40-et vagy éppen az 50-et. Tavaly cikksorozatunkban összeszedtük, kik azok a hírességek, akik 2019-ben lépték át a 40-50-60-at, és most, hogy egy új évhez értünk, szintén utánanéztünk ennek. A sorozat első részében elhoztuk azokat a sztárokat, akik 2020-ban 50 évesek lesznek.

A többségükről meg nem mondtuk volna!