Kötetlen szerelem - a cuckoldingról

Borítókép: Kötetlen szerelem - a cuckoldingról Forrás: Getty Images
Mi is az a cuckolding? Most megtudhatod.

Mi is az a cuckolding?

Az a fantázia, amikor az egyik fél arról álmodozik, hogy a párja mással szexszel a szeme láttára. Egy kicsit kukkolás, egy kicsit mazochizmus, és néha akár édeshármas – legalábbis így jellemzi ezt a jelenséget a 24.hu szakértője a kérdésben belinkelt cikkben. A Szexsuli egyik fiatal, házas olvasója osztotta meg a történetét velem. Olvassátok szexpozitívan!

Hogy kezdődött, mikortól ismerted fel magadban ezt a vágyat?

Maga a vágy, szerintem már volt tini koromban, de elvétve láttam/gondoltam ilyesmire. Az első igazi impulzus, egy volt szobatársam adta az egyetemen, olyan 21 éves koromban, ő beszélt erről, pár sör után szóbahozta hogy hát őt ez izgatja, megosztani a barátnőjét. Akkor néztem utána ennek neten, pornókat láttam erről, utána olvastam. Nagyon megtetszett és fel is izgatott, egyre több ilyen pornót néztem és ha pornót néztem, akkor ilyet elsősorban.

Nem egyszerű dolog a vágyainkról kommunikálni, hogyan osztottad meg ezt a partnereiddel?

Kipróbálni később, ehhez képest olyan 2-3 év múlva tudtam. 18 éves korom óta együtt vagyok a feleségemmel és amikor megszerettem a cuckoldot, akkor már vele voltam, olyan 2 évvel azután hozakodtam elő ezzel neki, amikor már ilyesmire maszturbáltam (akkor már olyan 5 éve voltunk együtt) – persze először csak képzelet szintjén szerepjáték erejéig. Szex közben mondja el, mit csinálna, mit tenne, ha itt lenne még egy pasi, nagyon jó élmény volt. Szerintem nagyon fontos a fokozatosság, a befogadás, a nyitottság és persze a kompromisszumkészség. Ezek után nagyjából egy évre rá próbáltuk ki, azon az alapon kezdtük el, hogy egyszer kipróbáljuk, ha nem jó, akkor egyszeri próbálkozás volt. Minden jól alakult, amennyire tudtam háttérbe is vonultam és nagyon élveztük mind a hárman az aktust.

A cikk folytatásáért kattints ide!