Így mentsd meg a beszáradt szempillaspirálodat

sminkelés, szempillaspirál, trükk Forrás: Pixabay.com/Bruno/Germany
Ne pumpáld, azzal csak tovább rontasz a helyzeten! Helyette mutatunk pár, valóban hasznos tippet, melyek segítségével életet lehellhetsz a beszáradt sminkcuccodba.

Biztosan veled is előfordult már, hogy a szempillaspirálodat kitekerve azzal szembesültél, bizony nem sok „élet” van már benne. A festék beszáradt, a kevéske maradék is csomókban tapad a spirál apró szálacskáihoz. Ki-be húzogatod, rázogatod; hátha az segít, s még egy kevéske anyagot ki fogsz tudni nyerni belőle; épp csak annyit, hogy a zoom-os meetingen az ügyfél ne ájuljon el, ha meglát a' la natúr.

Ha ezt viszont egy beauty szakértő látná, könnyen lehet, hogy elsírná magát; állítólag ez az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetsz egy beszáradt spirállal. A pumpálással ugyanis csak még több levegő jut be a festékes tubusba, ami miatt a kiszáradás garantált. Bár a legtöbb szempillaspirál a felbontástól számított három hónapig is tökéletesen használható, a szavatossági idejét viszont ezzel akár a felére is lecsökkentheted. Arról nem is beszélve, hogy a sok levegő a tubusba jutva számtalan baktériumnak is táptalajt adhat.

Szerencsére van pár olyan, jól bevált trükk, amivel új életet lehelhetsz a beszáradt szempillaspirálodba. Lássuk, melyek ezek.

3 trükk, amivel megmentheted a beszáradt szempillaspirálodat