2022 legszebb ünnepi sminkjei – Avagy mire vágyik a nő karácsonykor?

Borítókép: 2022 legszebb ünnepi sminkjei – Avagy mire vágyik a nő karácsonykor? Forrás: Getty Images
Mutass nekem olyan nőt, akárhány éves is legyen, akit ne érdekelne a sminkek, kencék, piperék világa! Magamból kiindulva, sosem lehet elég szemhéjpúder, rúzs, szájfény a sminkes dobozkámban, mindig örülök egy-egy szép, új darabnak. És azt gondolom, ezzel nem vagyok egyedül. Éppen ezért, ha azon töröd a fejed, mivel lepd meg családod hölgytagjait (vagy akár magadat) idén karácsonykor, hoztunk neked jó pár ötletet és hozzá 2022 legszebb ünnepi sminkjeit, amit ezekkel el is készíthetsz!

Gondolkodj előre és szerezd be az ajándékokat még a nagy tömeg előtt! Jó hír, hogy mi ebben is segítünk neked! December 8-11. között a JOY-Napok Xmas Special keretein belül számos kupont hoztunk neked, melyekkel akár 50% kedvezménnyel vásárolhatsz be a szezonra.

Számodra milyen az ideális ünnepi smink? Számomra csillogó, telt színű, mint maga az ünnep. És szerintem karácsonykor még azok is előveszik a szemceruzát, a szempillaspirált és a fényesebb, csillámos púdert, a piros rúzst – vagy szájfényt - akik egyébként nem nagyon szokták magukat sminkelni. Mert az ünnephez valahogy ez is hozzátartozik. Nem csak a lelkünket, a testünket is ünneplőbe öltöztetjük és élvezzük a fényt, a csillogást.

Persze nekem is vannak kedvenc sminkjeim, amiket pár perc alatt össze tudok dobni a rohanós reggeleken, de karácsony előtt mindig elfog a vágy, hogy kicsit változtassak és az alaprutint feldobjam némi glamúrral. Ezért szoktam előszeretettel böngészni a közösségi felületeket, mert ott aztán tényleg rengeteg oktató videót találhatunk, amelyekben lépésről lépésre elmagyarázzák, mit, mivel és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy a végeredmény egy káprázatos, ünnepi smink legyen.

Íme négy videó, amelyekből te is inspirálódhatsz és még időd is van, hogy karácsonyig tökéletesíthesd a technikád!

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Ezeket a sminkeket te is el tudod készíteni magadnak és ha szükséged lenne hozzá pár új sminkcuccra, rúzsra, púderre, szemceruzára, most érdemes beszerezned, amíg még tartanak a karácsonyi Joy-Napok! Látogass el a Joy-Napok Xmas Special oldalára, keresd meg a Marionnaud kedvezményre jogosító kuponjait és már indulhat is a vásárlás!

És hogy ne érezd magad tanácstalannak, megmutatjuk, szerkesztőségünk tagjainak melyek a kedvenc termékei, amelyekkel a legcsodásabb ünnepi sminkeket tudod elkészíteni (de akár ajándéknak is pompásak, csak aztán nehogy ne akard majd őket odaadni)!

Jöjjenek hát a legszuperebb sminkcuccok a Marionnaudból, amelyekkel káprázatos sminkeket készíthetsz magadnak!