Ez az olasz cannoncini mindaz, amit ma este tenned kell magadért! – recept
Ezzel a recepttel nem titkolt célunk, hogy már ebéd tájékán képzeletben elkezdjük ingerelni az ízlelőbimbóidat, hogy aztán a hosszú munkanap után hazaérve magad is elhidd, most bizony megérdemelsz egy kis kényeztetést, ami pedig egy isteni sütemény formájában hozza el számodra a megváltást. Szerencsére amilyen jól néz ki ez az eredeti olasz édesség, annyira egyszerű elkészíteni, mi több: még a tésztájával sem neked kell bajlódnod, hiszen azt könnyedén beszerezeheted bármelyik szupermarketben.
Ha még kérdés számodra, hogy az esti vacsi helyett beleférhet-e egy krémes édesség, bízunk benne, hogy most sikerült eloszlatni a kételyeidet és gondolatban igazolást is kiállítunk számodra arról, hogy bizony, ezt most megérdemled. Ahogyan mi is, úgyhogy hazaérve az első utunk biztosan a konyhába vezet.
- 1 csomag leveles tészta
- 1 tojás
- kristálycukor amennyit felvesz
- 3 tojás sárgája (krémhez)
- 75 g cukor (krémhez)
- 25 g búzafinomliszt (krémhez)
- 250 ml tej (krémhez)
- 1/2 vanília rúd (krémhez)
- 2 csomag vaníliás cukor (krémhez)
- fém cső sütőforma