Mexikói brunch az Éva Konyhában!

Borítókép: Mexikói brunch az Éva Konyhában!
Gasztronómiai különszámunkban hatfogásos, ínycsiklandó menüsort találsz rengeteg fotóval.

Szívesen kipróbálnál valami különlegeset, valami újat? Rajongsz a mexikói konyháért, de eddig még nem mertél otthon próbálkozni a tacóval? Vagy egyszerűen csak egy jópofa programra vágysz barátokkal? John Lee Simpson, a Kaliforniában élő mesterszakács segítségével lépésről lépésre bevezetünk a mexikói konyha rejtelmeibe.

A hatfogásos mexikói menüsorban szerepel ceviche (amelyet a peruiak, az equadoriak és a franciák is saját találmányuknak vallják), taco, pinto bab és különleges Margarita koktél is. Az Éva Konyhában részletes „így készült" fotókat találsz a receptek mellé, hogy még könnyebben elkészíthesd őket!

Régebbi mexikói receptjeinkhez kattints ide!