5 vadiúj sorozat, amit 2018-ban egyszerűen muszáj megnézned!

Borítókép: 5 vadiúj sorozat, amit 2018-ban egyszerűen muszáj megnézned!
Idén a legnagyobb sztárok is feltűnnek a sorozatokban!

Az új év nemcsak fogadalmakat hoz magával, hanem rengeteg szuper filmet és sorozatot is! Azt már nálunk is elolvashattad, mik voltak a tavalyi év legnagyobb újdonságai a tévében, és azt is összegyűjtöttük, milyen mozikat lenne vétek kihagynod az elkövetkező hónapokban. De azt tudod-e, mik lesznek 2018 legjobb sorozatai? Most összeszedtünk néhány újdonságot, amit egyenesen imádni fogsz!

The Alienist

Ha szereted a krimit és az izgalmakat, ez a sorozat lesz idén a kedvenced! A sztori egyik főszereplője John Moore, aki újságíróként dolgozik, és összeáll egy pszichológussal, hogy elkapják New York egyik első sorozatgyilkosát. A történet a 19. században játszódik, a jelenetek egy részét pedig épp itt, Budapesten vették fel! Ezért járt akkoriban nálunk Dakota Fanning, Daniel Brühl és Luke Evans, ugyanis ők hárman alakítják a főszereplőket.

Life Sentence

A Pretty Little Liars egyik főszereplője most egy vadiúj sorozatban debütál! A történet szerint Stella (Lucy Hale) rákos beteg, és már csak kevés ideje van kiélvezni az élet minden szépségét. Ezért az elmúlt 8 évben minden napját úgy élte meg, mintha az lenne az utolsó: kiugrott egy repülőből, megházasodott, sosem dolgozott, a családjának pedig ő volt az első. Aztán érkezik a váratlan infó, miszerint végre meggyógyult! De mi történik, miután kiderül, hogy szinte mindenkinek volt titka előtte, és hogyan képes folytatni az életét?

The Resident

Anno te is szeretted a kórházas sorozatokat, de az utóbbi időben nem találtál semmi jót ebben a kategóriában? Akkor most eljött a te időd, 2018-ban ugyanis kezdetét veszi a The Resident, főszerepben a Szívek szállodájából megismert Matt Czurchry-val! Akárcsak eddigi kedvenceidben, úgy itt is a betegek megmentése a cél, miközben rengeteg drámával (és valószínűleg szerelmi szállal) találkozhatunk.

Sharp objects

Jöhet még egy kis izgalom, ugye? A Sharp objects című sorozat főszereplőjét Amy Adams alakítja, aki újságíróként dolgozott éveken át, míg végül önmaga bántalmazása miatt bekerült a pszichológiára. Amikor végre meggyógyul, hazautazik gyerekkora városába, hogy kinyomozza két kislány gyilkosát. Ez viszont nemcsak arra ébreszti őt rá, hogy ki az elkövető, hanem egészen más dolgokra is... Előzetes még nincs sajnos, de biztosan szuper sorozat lesz!

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Maniac

Ez a sorozat teljesen új történettel jelentkezik, a főszereplők között pedig olyan nagy nevek találhatók, mint Emma Stone és Jonah Hill. A történet két elmegyógyintézetben élő emberről szól, akik elképzeltek maguknak egy fantáziavilágot. Ebbe pillanthatsz majd bele a sorozatban, és bár még előzetes nincs, azért van pár videó a forgatásokról.

Még több szuper sorozatról a galériában olvashatsz!