Omega, omega – jobb, mint valaha
Attól, hogy egészséges, még lehet finom is. Mert bármennyire tisztában vagy vele, hogy az omega–3 zsírsavak jó zsírok, amelyek segítenek megelőzni egy csomó ér- és idegrendszeri betegséget – sőt, állítólag intelligensebb és élesebb látású gyereket szülsz, ha kismama korodban eleget fogyasztasz ebből a csodaszerből –, azért nem zsírsavat teszel a tányérra, hanem gusztusos és jóízű ételeket.
A recepteket a képekre kattintva tudod megtekinteni!
Diós-szardellás spagetti
Tonhal naranccsal illatosított fűszerkrémmel
Marokkói grillezett lazac kuszkusszal
Füstölt heringes és karfiolos piláf
Szardínia babsalátával és paradicsommal
Feta sajtos, diós, zöldfűszeres mártogatós (dip)
Éva magazin 2008. április, Szöveg: Simándi Júlia, Minden jog fentartva. Fotó: ACPSYNDICATION.COM