JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Kukoricapelyhes csirkecomb

Borítókép: Kukoricapelyhes csirkecomb Forrás: Studer-Tüske Veronika / Éva magazin
Mutatós, könnyű elkészíteni és nagyon finom!

A rántott csirkét minden gyerek szereti; ezúttal készítsd el egy fokkal egészségesebb panírban:

Elkészítési idő: 10 perc + 60 perc sütés
5 személyre
Kukoricapelyhes csirkecomb
Hozzávalók
  • 5 dkg liszt
  • 2 tojás
  • natúr kukoricapehely
  • 1 tk pirospaprika
1. lépés
Melegítsd elő a sütőt 220 fokra.
2. lépés
A liszthez keverd hozzá a pirospaprikát és öntsd egy tányérba. A tojást sózd meg és verd fel egy másik tányérban. A kukoricapelyhet is öntsd egy lapos edénybe.
3. lépés
A csirkecombokat görgesd meg a lisztben, hogy mindenhol jól befedje, utána mártsd meg a tojásban, majd forgasd meg a kukoricapehelyben.
4. lépés
Tedd a combokat egy hőálló edénybe, takard le és süsd 60 perc alatt készre.