Kukoricapelyhes csirkecomb
Forrás: Studer-Tüske Veronika / Éva magazin
Mutatós, könnyű elkészíteni és nagyon finom!
A rántott csirkét minden gyerek szereti; ezúttal készítsd el egy fokkal egészségesebb panírban:
Elkészítési idő: 10 perc + 60 perc sütés
5 személyre
Kukoricapelyhes csirkecomb
Hozzávalók
- 5 dkg liszt
- 2 tojás
- natúr kukoricapehely
- 1 tk pirospaprika
- só
1. lépés
Melegítsd elő a sütőt 220 fokra.
2. lépés
A liszthez keverd hozzá a pirospaprikát és öntsd egy tányérba. A tojást sózd meg és verd fel egy másik tányérban. A kukoricapelyhet is öntsd egy lapos edénybe.
3. lépés
A csirkecombokat görgesd meg a lisztben, hogy mindenhol jól befedje, utána mártsd meg a tojásban, majd forgasd meg a kukoricapehelyben.
4. lépés
Tedd a combokat egy hőálló edénybe, takard le és süsd 60 perc alatt készre.