Keserűnarancsos trifle

Borítókép: Keserűnarancsos trifle
Mascarpone, narancslekvár, egy kis likőr...mi kell még?!

Előkészítési idő: 15 perc
Hűtési idő: 4-5 óra
Hozzávalók 2–4 adaghoz:
20 deka babapiskóta •25 deka mascarpone •3,5 deci tejszín •30 deka (keserű) narancslekvár •0,5 deci Grand Marnier (vagy más narancslikőr) •2 evőkanál cukor (vagy ízlés szerint)



Leírásért görgess tovább

1. A mascarponét és a tejszínt elektromos habverővel verd kemény habbá. Ízlés szerint cukrozd. 2. A narancslekvárt forrald össze a narancslikőrrel. 3. Egy kábé 20x20-as formába fektess le egy réteg babapiskótát. Kend meg alekvár felével, majd a krém felével. Fedd le egy másik réteg babapiskótával, arra ismét lekvár, majd krém kerüljön. 4.Pár órára tedd a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek és apiskóta megpuhuljon.

Kép és szöveg: Studer-Tüske Veronika