Frank Sinatra tésztareceptje, ha eszed ágában sincs diétázni

Frank Sinatra fettuccine receptjét elsősorban azoknak a tésztaimádóknak ajánljuk, akik nem féltik a vonalaikat, merthogy tejszín, sajt és vaj is van benne bőven.
De éppen ezek a hozzávalók azok, amiktől ennyire krémes lesz ez a pasta. Ki gondolta volna, hogy Sinatra legalább olyan tehetséges volt a konyhában, mint a színpadon...
Ha lehet egy javaslatunk: készítsd el ez a felejthetetlen tésztát, önts magadnak egy jó pohár fehérbort, és közben hallgasd a mester örökzöld dalait.
Frank Sinatra fetuccineje

Forrás: pinterest
Frank Sinatra fetuccineje
Hozzávalók
- 1 csomag fettuccine
- 1/4 csészényi vaj
- 1/2 csészényi tejszínhab
- 1/4 csészényi parmezán sajt
- Só, fekete bors
Elkészítése
- Főzd a tésztát al dantére, közben készítsd el a mártást.
- Olvaszd fel a vajat egy serpenyőben, majd vedd le a tűzről.
- Keverd hozzá a tejszínt és a sajtot, tedd vissza a tűzhelyre és alacsony lángon főzd pár percig, de ne forrald!
- Sózd, borsozd, majd add hozzá a tésztát, zárd el alatta a gázt, tegyél rá fedőt és pihentesd pár percig.
- Tálaláskor szórd meg reszelt parmezánnal és/vagy friss petrezselyemmel.
Forrás: town&country