10 tulajdonság, amely a megjelenésedtől függetlenül vonzóvá tesz

vidámság,vonzó nő Forrás: Getty Images
Ricsi és én munkatársak voltunk Budapest egyik legismertebb szállodájában. Napi tizenkét órában, hetente öt napon át dolgoztunk együtt. Jól megértettük egymást, de nem vonzódtam hozzá, és soha nem gondoltam rá úgy, mint olyan emberre, akivel szívesen randiznék.

Ám az érzések egyszer csak megváltoztak. A kollégáink egy céges buli alkalmával a belvárosba akartak menni egy felkapott bárba. Az a néhány ember, aki tiltakozott, - köztük voltam én is - végül engedett a nyomásnak. Ricsi volt a kivétel. Mindenkit meglepett, mert kitartott amellett, hogy ha kell, egyedül is lemegy a sarki jazzbárba a menő és méregdrága pub helyett. A csoport néhány tagja elutasító pillantást vetett rá, de én imádtam, hogy szembe mer szállni a tömeggel, és nem érdekli, mit gondolnak róla az emberek. Randizni kezdtünk, nemsokára összejöttünk, és azóta is együtt vagyunk.

A vonzerő nem csak a fizikai szépségről szól. Lehet, hogy az emberek először egy szép arc vagy egy bomba test felé fordítják a tekintetüket, de az első benyomások után már nem a külcsín, hanem a viselkedésünk tesz bennünket vonzóvá és tiszteletreméltóvá mások szemében.

Lássuk galériánkban, melyek ezek!