3 és fél randi a férjemmel, avagy kimenő kisgyerekes szülő üzemmódban

randi,férj,kimenő,gyerek nélkül
Forrás: Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Amióta szülők vagyunk, azaz 3 és fél éve, a fél kezemen meg tudom számolni, hányszor volt kimenőnk. Egészen pontosan három és félszer.

Megvan a lehetőség elszökni, de nincs ötlet a kimenőre? Meríts innen:
Megvan a lehetőség elszökni, de nincs ötlet a kimenőre? Meríts innen: Apa és anya randizni megy: 5 rendhagyó tipp
randi,kimenő,gyerek nélkül
forrás: Getty Images
Fél: Hát ez nem sikerült a legjobban

Kezdjük a féllel, amit azért nem számolok egésznek, mert az volt a legelső, a legrövidebb és a legkevésbé jól sikerült. Az volt a terv, hogy a szüleim vigyáznak a kétéves kislányunkra, mi pedig röpke két óra alatt, 6-tól 8-ig csapunk egy görbének egyáltalán nem nevezhető estét a közeli olasz étteremben. A tervet meg is valósítottuk, csak közben a következő pontokon rontottuk el:

1. A kislányom sírt, amikor elmondtuk neki, hogy egy kicsit elmegyünk, és ettől rossz kedvünk lett. Pedig azt hiszem, ha végre elszántuk magunkat egy randira, és meg is szerveztük, akkor tanácsos egy kicsit megkeményíteni a szívünket, bármily kegyetlenül hangzik is, és egy évben egyszer egy picit önzőnek lenni.

2. A férjem rám szólt, hogy siessek a készülődéssel, majd amikor öt perc múlva ott álltam teljes pompában, csodálkozott, és nekem kellett további öt percet várni rá, ami pont arra volt elég, hogy a kislányom felnézzen a játékból, és rádöbbenjen, hogy tényleg elmegyünk, így nem sikerült észrevétlenül távoznunk.

3. Emiatt nekem külön is rossz kedvem lett, és megharagudtam a férjemre, mert úgy éreztem, ő rontotta el azzal, hogy elhúzta a készülődést. Ő pedig bevallotta, hogy nem szívesen hagyja ott a kislányunkat, amikor látja, hogy szomorú, még ha tudjuk is, hogy csak két percig lesz az. (Ismertek még ilyen férfit?)

Egy szó, mint száz, nem voltunk épp felvillanyozva. Úgy is mondhatjuk, hogy kötelességszerűen bekaptunk egy salátát, majd húztunk haza, amilyen gyorsan csak lehetett.

Megvan az ötlet a kimenőre, de nincs lehetőség elszökni?
randi,kimenő,gyerek nélkül
forrás: Getty Images
Első: végre egy újabb esküvő a sajátunk után!

Az első normálisabb kimenőnkre egy barátnőnk esküvője kényszerített bennünket (hála neki!). Ez már ottalvós buli volt, mármint a kislányunknak, aki a szüleimnél töltötte az éjszakát. Délre átvittük kis porontyunkat, és csak másnap délben mentünk érte. Fura volt nélküle lenni huszonnégy órán át. Fura, de jó.

Este a férjem be is ismerte, hogy egészen másfajta figyelemmel és gyengédséggel tud felém fordulni így, hogy csak magunk vagyunk. (Most tekintsünk el a száz másik vendégtől.)

Kicsit később a következő párbeszéd zajlott le köztünk (ismertek még ilyen férfit?):

– Mikor hívjuk fel a szüleidet?
– Már miért hívnánk fel őket?
– Hát hogy minden rendben van.
– Semmikor nem hívjuk fel őket! Persze, hogy minden rendben van!

randi,kimenő,gyerek nélkül
forrás: Getty Images
Második: amikor majdnem egy egész napunk volt...

Egy egész nap együtt! Kicsivel karácsony előtt volt egy nap, amikor mindketten otthon tudtunk maradni, de az ovi még üzemelt. És akkor elkövettük azt a gonoszságot, hogy a gyereket bedugtuk a kisdedóvó intézménybe, mi pedig elmentünk csavarogni. Azaz dehogy csavarogtunk, pontos tervünk volt (minden percet ki kell használni!): elmentünk egy fürdőbe, ahol órákon át a meleg vízben ázva kibeszéltünk mindent, ami csak eszünkbe jutott, utána pedig bevettük magunkat egy thai étterembe, és megkóstoltunk egy csomó egzotikus ételt.

A szokott időben mentünk a kislányunkért az oviba, ebből a férjem nem engedett. (Ismertek még ilyen férfit?) De legalább addigra teljesen kicserélődtünk.

randi,kimenő,gyerek nélkül
forrás: Getty Images
Harmadik: a körülmények összeesküvése

Már egy hete meg volt szervezve, nagyszülők vidékről Pestre rendelve, kiállításjegy megvéve, étteremben asztal lefoglalva. És aztán jött a körülmények összeesküvése. Kora reggel ugató köhögésre ébredtünk: betegség indul, ovi kilőve. Nekem aznap tárgyalás a munkahelyemen, ami miatt hetek óta szétizgultam magam. A férjem ment a gyerekkel az orvosi rendelőbe, ahol kábé két órát várakoztak: az ő idegeit meg ez tépázta meg. (Torokgyulladás, ovi egész hétre sztornó.) Épp hazaestem a tervezett indulás előtt fél órával. Kicsit nehéz volt átállítani magam randi üzemmódra, de végül sikerült.

A kiállítás felejthető, az étterem pedig kicsit lepukkantabb, mint a neten volt, de sebaj, ittunk egy-két cidert, elég sokat nevettünk és beszélgettünk. Igaz, sem én, sem a férjem nem nagyon tudtunk gondolatban eltávolodni a gyerektől, úgyhogy az idő nagy részében róla beszélgetünk. (Ismertek még ilyen férfit?)

randi,kimenő,gyerek nélkül
forrás: Getty Images
A randi jó, a randi kell (kedves T., ugye olvasod ezt?)

Összegzés

Nos, azt hiszem, nem vagyunk túl nagy randiguruk. Van még hová fejlődnünk. De hogy szükségünk van randikra, abban biztos vagyok. Én inkább, mint a férjem: az az igazság, hogy győzködnöm kell őt arról, hogy legyen gyakrabban kimenőnk. (Ismertek még ilyen férfit?)

Tovább olvasok
Mi köze a strandnak a swinger klubhoz?

Akárhogy is: nyáron kirakatba kerülünk. És ha szabadságra megyünk, megkísért a szabadosság is.

Hizlal az alvás előtti képernyőzés. Itt a bizonyíték

Mindannyiunkkal előfordul, hogy elalszunk a tévé előtt vagy az ágyban nyomkodjuk a telefont, de aki fogyni szeretne, annak sajnos le kell szoknia róla.

Napi horoszkóp július 18.: a Bikák vitás kérdésben foglalnak állást, az Ikrek a függetlenségükért harcolnak

Mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Home made zabpelyhes kencék, a száraz bőr megmentői

Igen, csupa rost, a 21. század szuperélelmiszere, minden reggelibe vagy desszertbe mehet belőle egy kicsi, de most koncentráljunk arra, hogy a száraz, viszkető bőr ellen ez az egyik legjobb nyugtató csodafegyver.

A nő, aki minden szerelméhez kaméleonként kezdett hasonlítani

Judit első ránézésre átlagos huszonéves nő: a korának megfelelő divat szerint öltözködik, és kevés pénzből is sikerül a legtöbbet kihoznia a ruhatárából, amelyet három-négy turiból szokott negyedévente feltölteni. A saját maga értékrendje szerint nem gyakran váltogatja a partnereit, de átlagosan egy pasi mellett úgy fél évet képes kibírni.

Hét híres anyuka, aki jól visszaszólt a trolloknak

Tettek már megjegyzést az utcán, amiért állítólag rosszul kötötted be a gyereket az ülésébe vagy a padon szoptattál? Akkor most képzeld el mindezt a reflektorfényben.

A fürdőruhád fazonján könnyebb alakítanod, mint a tesalkatodon

Testalkattól függ, ki milyen adottságát szeretné takargatni vagy kiemelni a strandon. Következzen némi fürdőruha kisokos,a legkülönbözőbb testtípusoknak fazonokat ajánlva, az Instagramról szemezgetve.

Az Interpol lecsapott az illegális vadkereskedőkre, 600 embert tartóztattak le

Tűzgolyó hadművelet… nem, most épp nem egy James Bond-filmről beszélünk, hanem az Interpol valaha volt legnagyobb összehangolt akciójáról, amely vadon élő állatok illegális kereskedelmével foglalkozó bűnözőkre irányul.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Vesd bele magad a nyárba és fizess elő 40% kedvezménnyel 1185 Ft-ért!

Csak 1185 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem