Borítókép: Szeretnél 20 perc alatt elegáns vacsorát varázsolni?

Szeretnél 20 perc alatt elegáns vacsorát varázsolni?

Mitől lesz meghitt a karácsony?

Mindannyian várjuk a karácsonyt. A lelkünkben megszólal a gyermeki énünk, várjuk a csodát, a meglepetéseket. Igaz, szülőként már kicsit másképp, akkor leginkább a gyerekek arcát kémleljük. Felnőttként már tudatosabban érzékeljük a szétáradó szeretetet, összetartozást. Mi nők felelünk azért, hogy ez a mesés hangulat a családban kialakulhasson. Van, aki kiskori emlékeiből merít ihletet és van olyan, aki onnan kevésbé tud, de saját családjában mindenkinek magának kell ezt kialakítania. Ennek a hangulatnak fontos része a gyönyörűen megterített asztalon gőzölgő, ínycsiklandó karácsonyi vacsora is.

Visszaemlékszem gyerekkoromra és mai napig a számban érzem a sült kacsa, krumplipüré és a sült gyümölcsök ízét. Érzem a mami sütijének az illatát. Ezek mind hozzá tartoztak az ünnephez.

Te is rohansz?

A mi szüleink – főleg pedig a nagyszüleink – másféle világban éltek még. Nem hajtottak estig a munkahelyükön, kevesebben – vagy egyáltalán nem - vezettek vállalkozást. Talán a gyerekeket sem hordták minden délután más különórára, zenére, sportra. Mi viszont állandóan rohanunk. Főleg így év vége felé!

Ebben a karácsonyi fényekkel tarkított kapkodásban kínál nekünk megoldást a Zollai Kft. az ő ínyencségeivel. Ők megpárolják a kacsacombot, kacsamellet - elvégezve ezzel helyettünk a munka oroszlánrészét. Előkészítik nekünk úgy, hogy isteni finom lesz és még egészséges is marad! Minőségi, magyar húsból készül minden, természetes fűszerekkel.

Pár perc alatt fenséges vacsora

Zollai János évtizedek óta foglalkozik élelmiszer előállítással és napjainkban is családi vállalkozásként működteti húsüzemét. Lányai Zollai Erzsébet, Szilvia és Viktória is támogatják ebben.

Közös céljuk pontosan az, ami nekünk, háziasszonyoknak is:

  • kiváló minőséget varázsolni az asztalokra
  • egészségesen táplálkozni
  • mindezt pedig akár 20 perc alatt megoldani!

Sütöttél már kacsacombot? Tudod, hogy 2 óra biztosan kell neki a sütőben.

Nem sütöttél még? Akkor biztosan aggódsz, hogy sikerülni fog-e. Ezt a terméket nem tudod elrontani.

Aki sütött, aki nem, figyelem! Se 2 óra puhítás, se kapkodás! Egyetlen dologra kell majd figyelned: nehogy a hús hamarabb elkészüljön, mint a köret!

Miért is ne töltenél kevesebb időt a konyhában és többet a családdal?

Miért is ne lehetne ez a vendégvárás nyugodtabb?

Érdekelne a sült kacsa elkészítése? Olvasd el a ZOLLAI Baromfi- és Húsüzem Kft ajánlását!

Kulináris élményt adnál előételként is? A füstölt kacsamellet, vagy a libamájat kínálhatod bevezetőként vendégeidnek.

Beugranak a barátok egy pohár pezsgőre?

Ezek a finomságok akkor is remek megoldások lehetnek, ha barátaid csak egy koccintásra érkeznek hozzád. Egy kis csipegetni valónak biztosan örülni fognak. És te most nem egy tálka chipset teszel eléjük, hanem valami extra kóstolót.

Legyen a hűtődben egy csomag füstölt kacsamell, vagy akár egy adag zsírjában sült libamáj! Pár szelet pirítós és kész a sörkorcsolya, amit hetekig emlegetni fog a társaság!

A füstölt kacsamell titka

A Zollai család 1. osztályú alapanyagokból készíti füstölt termékeit. Kézműves technológiával, mely kimagasló minőséget biztosít. Speciális természetes fűszerekben érlelik, melyek csodálatosan kiemelik a kacsa- és a libamell filék igazi aromáját. Páckeverékük nem tartalmaz mesterséges színezéket és ízfokozót sem.

Eredeti bükkfa füstön valódi füsttel füstölik az igazi kellemes, de nem markáns füst íz eléréséig, míg a bőre aranybarna a húsa pedig bordó lesz.

Kedvet kaptál hozzá? Még rendelhetsz a webshopból és odaér a vendégek érkezése előtt!

Van olyan családtagod, aki nagy ínyenc?

Ajándékozhatsz is Zollai terméket, mert extra ajándékcsomagok is elérhetőek a webshopban. Van olyan családtagod, aki örülne egy finom válogatásnak? Ilyet biztosan nem kap mástól!

Okozz örömöt egy kulináris meglepetéssel és nem utolsó sorban vásárolj Te is 100% magyar tulajdonban lévő vállalkozástól, ahol magyar kollégák dolgoznak, magyar telephelyen, magyar alapanyagokból!

Kövesd a ZOLLAI Baromfi- és Húsfeldolgozó Kft. Facebook oldalát, hogy nehogy lemaradj az aktuális kínálatról és akciókról!

Lapozz bele galériánkba még több termék megtekintéséhez!