Személyre szabott csúcstechnológia a bőrápolásban - 50 ország után a magyar piacra lépett a Labo Suisse

Borítókép: Személyre szabott csúcstechnológia a bőrápolásban - 50 ország után a magyar piacra lépett a Labo Suisse Forrás: Getty Images
Többéves kutatómunka és kísérletezés eredményeként fejlesztette ki és szabadalmaztatta a világ egyik legnagyobb dermokozmetikai vállalata, a svájci Labo Suisse azt a Transzdermális Technológiai elnevezésű eljárást, amelynek köszönhetően lehetővé teszik a hialuronsav molekuláinak méretét oly mértékben csökkenteni, hogy képesek legyenek a bőr legmélyebb rétegeibe is behatolni és még jobban kifejteni hatásukat. A technológia egyedülálló a dermokozmetikai termékek piacán, a Labo Suisse pedig októberben a magyar piacra is belépett.

Fillerina ˗ otthoni bőrápolás mesterfokon

A kifejezetten otthoni használatra fejlesztett Fillerina kezelések látványos eredményét a 12 különböző hialuronsav, a 3 féle kollagén és a 2 különböző elasztin egyedi, szabadalmaztatott összetételének köszönhetjük. Mind a 3 hatóanyagnak teljesen más a szerepe a bőrápolásban, azonban szinergiájuk kiemelkedő. Míg a 12 különböző molekulatömegű hialuronsav a megereszkedett bőr feltöltéséért felelős, addig a háromféle kollagén visszaadja a bőr rugalmasságát, segíti a sejtközi tér felépítését és a kétféle elasztin újra feszessé teszi a bőrt. A ráncok mélységének és térfogatának jelentős csökkentése mellett dússá teszi az ajkakat, kisimítja a szemhéj és a szemkörnyék ráncait, illetve megemeli az orcát és nem utolsó sorban kedvező hatással van a dekoltázs bőrére is.

A Labo Suisse számára fontos a személyre szabottság, ezért mindent megtettek annak érdekében, hogy a Fillerina kezelésekkel minden egyéni problémára megoldást nyújtsanak. Figyelembe vették, hogy a bőr állapota korosztályonként és arcterületenként is eltérhet. Többféle hatáserősség, célzott arcterületi kezelés és alkalmazási mód (teljes arckezelés, ajak és környéke, szem és környéke, nappali és éjszakai krém) áll rendelkezésre, amelyből mindenki összeállíthatja a saját maga számára legideálisabb kombinációt.

A Fillerina 3 különböző koncentrációban kapható, amelyekből a bőr és a ráncok állapotának megfelelően érdemes kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. Maga a kezelés mindössze 14 napos, amelyet a legnagyobb hatékonyság érdekében érdemes 6 havonta megismételni. A megfelelő alkalmazási javaslat betartásával a bőrön megjelenő ráncok, egyenetlenségek, azok típusától függően akár 15–45 százalékkal is csökkenhetnek. A kezelés egyenesen a problémára irányul: korrigálja az öregedés jeleit a hialuronsav feltöltő tulajdonságainak köszönhetően, amelyet széles körben alkalmaznak a bőr regenerálására, rugalmasságának növelésére és hidratáltságának visszaállítására.

Kulcs: a molekula mérete

A hialuronsavat tartalmazó termékek hatékonyságát nagy mértékben befolyásolja, hogy a hatóanyagnak milyen a molekula mérete. Más hialuronsavas készítményekben jellemzően nagy vagy óriás molekulákból áll a hialuronsav, amely azonban nem, vagy csak nagyon kis mértékben képes áthatolni a bőr felső rétegein, így következésképpen, hatását sem képes teljesen kifejteni. A szabadalmaztatott Transzdermális Technológia lehetővé tette, hogy olyan bőr- és hajápolási termékek, kezelések kerüljenek kifejlesztésre, amelyeknek jóval magasabb a felszívódása és felhasználójuk otthon, kényelmes körülmények között, egyszerűen, injekciós tű nélkül is alkalmazhat.

A Fillerina egy olyan rendkívüli, non-invazív kozmetikai eljárás, amely a bőr korábbi állapotának visszaállítását célozza meg, elkerülve a felesleges sebészeti kockázatokat. Az optimális hatás fenntartásáért az arckezelés után érdemes igénybe venni az eljáráshoz kapcsolódó krémeket, amelyeket a kezelések mellett és az azok közötti időben is javasolt alkalmazni.

Bővebb információ: https://labosuisse.hu/Fillerina/

A Labo Suisse különös figyelmet fordít arra, hogy termékeinek hatékonyságát nem csak szubjektív, hanem tudományos vizsgálatok is igazolják. Csúcstechnológiás termékei nevéhez közel 30 szabadalom fűződik, készítményei már a világ több mint 50 országában elérhetők. A termékek mindegyike vegán, ráadásul már az európai szabályozás bevezetése előtt is elkötelezett volt az állatkísérlet-mentes termékfejlesztés mellett.