A tökéletes kikapcsolódás helye: Dráva Hotel

Borítókép: A tökéletes kikapcsolódás helye: Dráva Hotel Forrás: Dráva Hotel
Sokan már az őszi szünetet tervezik, holott október elején még egy kellemes hosszú hétvége áll előttünk, az október 23-i hétvége. Hogy állnak a belföldi szálláshelyek, mi az eddigi tapasztalata a vidéki szálláshelyeknek? – kérdeztük erről Puch Esztert, a Dráva Hotel ügyvezetőjét.

"Számtalan, egymásnak ellentmondó megállapítás látott napvilágot a szálláshelyek kihasználtsága kapcsán. Nem tudok Önnek olyan általános igazságot mondani, ami minden tekintetben és minden pillanatban megállja a helyét. Azt látom, október elején, hogy a családok az októberi hosszú hétvége és az őszi szünet idejére elkezdték a tervezést, sok érdeklődés érkezik hozzánk, mind a Dráva Hotel, mind a kemping kapcsán, a foglalásokkal viszont – ahogy az elmúlt egy évben mindig, megvárják az időpont előtti 2 hetet. Terveznek, de később foglalnak, mint korábban. Ez sok minden miatt alakulhatott így, hajlamos vagyok azt gondolni, hogy a gyerekek betegségei, esetleges egyéb programok miatt tolják a családok a végső döntést. Igyekszünk számukra is csábító ajánlatot összeállítani, megkönnyítve a döntést."
Puch Eszter, a Dráva Hotel ügyvezetője

A Dráva Hotel az őszi szünetre is érdekes programokat kínál a családoknak. Mind a halloween, mind az ősz ihlette animációk, játékok, wellness kalandok jó kikapcsolódásnak tűnnek, de szeretném figyelmébe ajánlani a harkányi Gyógy- és Strandfürdőt, a Siklósi Várat, a Duna-Dráva Nemzeti Parkot, a Nagyharsányi Szoborparkot, a kerékpár túra lehetőségeket, illetve Pécs közelsége kapcsán egy kellemes városnézést is. Igazán élményekben gazdag pár napot tudnak a vendégek eltölteni a Dráva Hotelben.

Forrás: Dráva Hotel

Mi az, ami kiemeli a Dráva Hotelt a többi, 4 csillagos hotel közül?

Vendégeink véleményét közvetítem, a gasztronómiai élmény, illetve a barátságos személyzet. Kollégáim valóban vendégszeretőek. Ez érezhető, kellemes élményt biztosít a vendégeknek. A gasztronómiai kínálat első sorban a svédasztalos reggelire és vacsorára értendő, bár snack falatokkal, ebéddel, A’la carte kínálattal is várjuk a vendégeket, de legtöbben mégis a két fő étkezés alkalmával fordulnak meg a Dráva Hotel éttermében. A chef számára fontos, hogy helyi alapanyagokat, tradícionális nemzetiségi ételeket is kínáljon a vendégeknek, így sokác, sváb ételekkel is találkozhatnak.

Forrás: Dráva Hotel

Bár a Dráva Hotel is egész napos programokat kínál, a környék is felfedezésre hívogat. Sok vendégünk látogat el Villányba, illetve fedezik fel a környéken található 5 db Michellin által ajánlott étterem valamelyikét. Környéken számtalan domb, kisebb hegy található, Harkány lapos település, így babakocsival, kerekesszékkel is kényelmes sétákat lehet tenni.

Forrás: Dráva Hotel

Kiemelném, hogy a Dráva Hotel tökéletes helyszín az őszi-téli céges csapatépítésnek, a közepes üzleti rendezvényeknek is.

Gyönyörű az ősz is a Dráva Hotel környékén. Legyen a vendégünk!

A Dráva Hotel weboldalát >> itt éred el!
A Dráva Hotel Facebook oldalért kattints >> ide!