Sérült, töredezett haj vagy kellemetlen hajhullás? A The Silky Way termékei minden hajbajra segítséget ígérnek - Eláruljuk, tényleg hatékonyak-e!

Borítókép: Sérült, töredezett haj vagy kellemetlen hajhullás? A The Silky Way termékei minden hajbajra segítséget ígérnek - Eláruljuk, tényleg hatékonyak-e! Forrás: The Silkly Way
Köztünk, nők között állandó téma a hajápolás, és ez nem véletlen: a gyönyörű, ápolt, egészséges, dús és hosszú haj a nőiesség, fiatalos, vonzó megjelenés egyik fő szimbóluma, így nem csoda, hogy mi nők mindannyian erről álmodozunk...

Ha azonban nem áldott meg vele minket a genetika, vagy csupán az évek, a hajformázás, a hajfestés és a mindennapok nyomot hagytak a hajunkon, akkor számos kellemetlen hajproblémába ütközünk, melyek miatt úgy tűnhet, a vágyott haj csak messzi álom. A jó hír azonban, hogy nem kell lemondanunk róla: a megfelelő termékek minden haj-bajjal képesek megbirkózni, a The Silky Way Hajregeneráló és Hajhullás Csökkentő termékei pedig pont ezt ígérik, ráadásul szuper gyorsan. Na de tényleg működnek, és ha igen, hogyhogy jobban a drogériás termékeknél? Eláruljuk!

Forrás: The Silkly Way
Kattints a képre és fedezd fel a The Silky Way hajregeneráló termékeit!

„Az én szőkített hajamból már sosem lesz normális, ápolt haj…” – Avagy az a fránya töredezett haj

Kezdjük is az egyik legkellemetlenebb, ám egyik leggyakoribb hajproblémával, ami nem más mint a sérült haj. Aki szőkítette a haját vagy sokat formázza, azoknak szinte biztosan ismerős, hogy a hajuk inkább szénakazalra emlékeztet, és hiába minden, élettelen, seprűs hatást kelt. Nos, ezt a keratin elvesztése okozza – a jó hír viszont az, hogy ezt visszapótolhatjuk, ha a megfelelő termékeket használjuk!

A Silky Way Hajregenerálói pedig azért különlegesek, mert a keratin mellett SELYEM fehérjét is tartalmaznak, ami segít a keratinnak sokkal mélyebbre hatolnia a hajba, így igazán erős kötéseket létrehoznia. Kevesen tudják ugyanis, de enélkül a keratin nagy része nem is képes beépülni a hajunkba!

Forrás: The Silkly Way

Hírességek sokasága adta a nevét ehhez a hajápolóhoz.

A sérült hajra a legjobb megoldás a komplex Hajregeneráló Csomag Extra, amely 5 termékkel nyújt teljes regenerálást a sérült hajnak, de aki először csak egy terméket próbálna ki, annak már például a Hajregeneráló Maszk is látványos változást fog hozni.

Ha ez nem győzne meg, akkor csak egy átalakulás a számos visszajelzés közül, amit megnézhetünk a márka weboldalán vagy közösségi oldalain:

Forrás: The Silkly Way
Kattints a képre és fedezd fel a The Silky Way hajregeneráló termékeit!

„Ijesztően hullik a hajam!”, „Rengeteg hajat találok a lefolyóban”, „Elkezdtem kopaszodni”… - Mi a helyzet a HAJHULLÁSSAL?

Borzalmasan nagy probléma tud lenni a hajhullás nekünk, nőknek: nem csak idegesítő, hogy lépten nyomon kihullott hajszálakat találunk a hajkefében és a lefolyóban, de súlyosabb, lelki problémákat is tud okozni az, ha a hajunk nagy mértékben, akár a kopaszodást veszélyeztetve hullik...

A hajhullás mögött számos ok húzódhat meg, de a Silky Way erre is kifejlesztett egy univerzális megoldást, ami már 28 nap (!) alatt segít megfékezni a hajhullást. A 8 Hetes Hajhullás Csökkentő Kúra ajánlott mindazoknak, akik bármilyen okból kifolyólag erős hajhullást tapasztalnak vagy régóta szeretnék megnöveszteni, dúsabbá tenni alacsony volumenű hajukat, és úgy érzik, hogy már szinte semmi sem segít.

Kiváló azok számára is, akik külsőleges megoldást keresnek, mely lokális mivolta miatt nem okoz irritációt, mellékhatásokat és a fejbőrön sem hagy zsíros bevonatot, mivel parabénmentes. Ebben a termékcsaládban három fő, klinikailag bizonyított hatékonyságú összetevő, a prokapil, a tricorexin és a Pro B5 vitamin veszik fel a harcot a hajhullás ellen.

Lényege, hogy magát a hajnövekedési ciklust gyorsítja fel. Ne lepődj meg, ha gyorsan sok új babahajat látsz majd, hiszen intenzíven növeli a keratintermelődést a hajban, így támogatja az új hajszálak növekedését, mindemellett szilárdabbá és erősebbé teszi a hajszálakat.

A márka ezt sem bízza a fantáziánkra, számos visszajelzés bizonyítja, hogy ez a kúra már nők ezreinek adta vissza a reményt és önbizalmat:

Forrás: The Silkly Way

A SilkyWay termékek emellett állatkísérlet-mentesek, a sampon pedig szulfátmentes, így nyugodt lesz a lelkiismeretünk és a fejbőrünk is!

Itt egy videó is a működésükről, amivel már lehet találkoztál korábban:

_

Ha Te is leszámolnál a hajproblémáiddal, akkor most itt az alkalom, IDE kattintva megnézheted a Silky Way webshopját!