Borítókép: Sali-buli az Akváriumban!

Sali-buli az Akváriumban!

Igazi ínyencségnek ígérkezik a rendezvényes „étlapon” május 10-én, az Akvárium Klubban megrendezésre kerülő, Bátor Tábor támogatására szervezett első eisberg Sali-Buli.

SALI-BULI, AHOL GARANTÁLT A SOK VIDÁM (JÓT)EVŐ

Szülőként számtalan eszközzel és játékos technikákkal próbáljuk vonzóvá tenni a zöldségeket gyermekeink számára, hiszen tudjuk, hogy családunknak fontos a mindennapi vitaminbevitel. Az eisberg segít nekünk abban, hogy gyerekjáték legyen az egészséges életmód, cserébe segítsük mi is a Bátor Tábor hőseit azzal, hogy családostul ellátogatunk az első Sali-Bulira!

Május 10-én, vasárnap 10 órától az Akvárium Klubban igazán friss program-kavalkáddal és szórakoztató játékokkal találkozhatnak a családok, mindezt a zöldségek izgalmas világával fűszerezve. Az esemény gyermekeknek ingyenes, míg a szülők (jót)evői jegyára 1.000 Ft. A teljes bevételt a Bátor Tábor munkájának támogatására fordítja a szervező.

A családi napot 10:30-tól egy közös zenés kangoo torna indítja, ahol mindenki átmozgathatja fáradt testrészeit. 11 órától a Kis Hallban a Kiskalász zenekar várja a táncos lábú csemetéket, hogy együtt ropják a zenekarral a Salátamánia dallamára, fergeteges hangulatot varázsolva. Akik szeretik a meséket, vagy a bábozást, azokat várja déltől a ’Ne beszélj zöldségeket!” bábelőadás premier bemutatója, illetve Bakó Eszter mesekuckója.

A családi napon 3 állomásos „Bio-forgatag” szórakoztatja a kicsiket és nagyokat, így a Gasztrohős állomáson lehetőségük lesz felismerni az igazán egészséges finomságokat; az Egészség Dominóval nem csak a tudásukat, de a logikai képességüket is fejleszthetik, míg az Izgő-mozgó állomáson számos dolgot tanulhatnak a zöldségekről és gyümölcsökről, lótás-futás közben. Akik végigmennek az összes „Bio-forgatag” állomáson – összegyűjtve a pecséteket, valamint próbára téve ügyességüket és tudásukat –, azok az esemény végén értékes nyereményekkel térhetnek haza.
Míg a gyerekek játszanak, addig a szülők ingyenes, személyre szabott táplálkozási tanácsokat kaphatnak a rendezvény szakmai támogatójától, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének szakembereitől.
A fesztiválon természetesen kint lesz a Bátor Tábor is, ahol megismerhetjük munkásságukat, eddig elért eredményeiket, ugyanakkor segíthetjük, támogathatjuk jövőbeni munkájukat is, hiszen az eseményt szervező eisberg a Sali-Buli családi napból származó teljes bevételt felajánlja a Bátor Tábor részére.
Családi fesztivál a jótékonyság jegyében – Sali-Bulizzunk együtt május 10-én az Akvárium Klubban!

A rendezvény 14 éves kor alatt ingyenesen látogatható. Felnőttek számára a (Jót)evői jegyek megvásárolhatók május 4-től az Akvárium Klub jegypénztárában.