Öt nő, öt plasztikai műtét története

Borítókép: Öt nő, öt plasztikai műtét története Forrás: Dr. Rose Magánkórház
A 18 éves Dr. Rose Magánkórház plasztikai sebészeti részlegén a kórház 4 plasztikai sebésze közel 15.000 beavatkozást végzett.

Most olyan páciensek mondják el történetüket, akiknek megváltoztatta az életét a plasztikai műtét. Fogyás utáni plasztikai műtét, szülés utáni plasztikai beavatkozás, mellimplantátum csere, onkoplasztika műtét és arcplasztika – ismerd meg öt nő élettörténetét a különböző műtétek kapcsán

Böbe története – fogyás utáni alakkorekció

Diétával és edzéssel Böbe 72 kilót fogyott, mégsem érezte igazán jól magát a bőrében, hiszen a nagy súlyvesztés után jelentős bőrfelesleg maradt a hasán és a karjain. A problémával Dr. Molnár Istvánhoz fordult.

„A személyisége, a nyugodtsága, a tapasztalata egyből meggyőzött, hogy jó szakemberhez fordultam”.

Böbe a Dr. Rose Magánkórházban nagyon jó kezekben érezte magát nemcsak az orvosa, hanem a kedves személyzet a segítőkész nővérek miatt is. Bizalma nem volt alaptalan, hiszen az eredmény ő magát is meglepte:

„A doktor úr csodát művelt, korábban iszonyúan lógott a hasam, most megcsípni se tudom olyan feszes. Hálás vagyok neki azért, hogy a fogyásom eredménye még látványosabbá vált a fogyás utáni plasztikai műtéteknek köszönhetően."

Böbe története:

Zsuzsa története – szülés utáni mellnagyobbítás

Zsuzsa a szülés és szoptatás után elégedetlen volt a melleivel.

„Az egyik eltűnt, a másik nagy és megereszkedett lett. Lelkileg nagyon megviselt, hogy tönkrement a testem”.

A nőgyógyásza ajánlotta a Dr. Rose Magánkórházat Zsuzsának, aki Dr. Sobor Györgyhöz került.

„Nem tudtam, mi fog velem történni, féltem, tele voltam kétségekkel, ezért az első konzultációra úgy mentem be, hogy két A4-es oldalt teleírtam kérdésekkel. Végül elő sem kellett vennem a papírt, mert a doktor úr mindent elmondott. Olyan megnyugtatóan, olyan kedvesen, hogy akár ott azonnal megműthetett volna”.

Zsuzsa a mellnagyobbító műtét után testileg és lelkileg is rendbe jött, sőt, kifejezetten elégedett az eredménnyel, hiszen mint mondja, soha, a szülés előtt sem voltak olyan szépek a keblei mint most.

Zsuzsa története:

Szilvi története – Tokosodott mellimplantátum csere, mellfelvarrás

Egy szokásos éves kontrollvizsgálaton derült ki, hogy Szilvi mindkét mellimplantátuma ki van szakadva illetve betokosodott. Ismerősök ajánlották neki a Dr. Rose Magánkórházat, ahol Dr. Molnár Béla Ákoshoz került.

„Már az első beszélgetésnél olyan meggyőző volt, hogy tudtam, benne megbízhatom, ő az az orvos, akit választanom kell”.

A mellimplantátum csere műtét öt éve történt, sikeres volt, és Szilvi azóta is ide jár vissza a kontrollvizsgálatokra. Azért is fontos ez, mert mint kiderült hajlamos a tokosodásra.

„A doktor úr megnyugtatott, hogy náluk olyan minőségi implantátumokat használnak, amelyeknél ez a legritkább esetben fordulhat elő. Ha netán mégis megtörténik a tokosodás, garanciában kicserélik a betéteket”.

Szilvi műtétje során nemcsak megoldották a korábbi problémát, hanem mellfelvarrás is történt.

„A doktor úr olyan egyedi módos oldotta meg a varrást, hogy szinte semmilyen vágásnyom, heg nem maradt utána. Nagyon boldog vagyok, és nagyon elégedett az eredménnyel.”

Szilvi története:

Móni története – mellrekonstrukció

Móni daganatos betegsége miatt teljesen eltávolították a jobb mellét. Két év gyógyulás után még 8 kemoterápiás kezelést kapott és csak ezután következhetett a mellrekonstrukció.

„Keresgélni kezdtem, több helyet is felkerestem, ahol elvégezhetik a műtétet, mert tudtam nem mindegy, hogy hol lehetek ismét nő. Volt olyan orvos, aki meglátta a mellem helyén a csúnya sebet és szörnyülködött, hogy hogy nézek ki. Ezzel szemben, amikor a Dr. Rose Magánkórházban Dr. Molnár Béla doktor megvizsgált, lelkesen azt mondta: ebből igazán szép kebel lesz. Még azt is hozzátette az ő megnyugtató hangján: minden rendben lesz. És tényleg, minden rendben lett!”

Móni szerint „fantasztikus orvosa” mellett, az asszisztense is igazi „emberséges ember”. Ha baja, vagy kérdése volt bármikor, akár hétvégén is fordulhatott hozzájuk.

„Szeretném, ha mindenki tudná, van ilyen, hogy az ember kezét megfogják és elvezetik A-ból B-be, és amikor megérkezik azt tudja mondani: Hurrá!”

Móni története:

Krisztina története – arcplasztika

Krisztinának 2019-ben volt az első arcplasztikai beavatkozása a Dr. Rose Magánkórházban. Dr. Gacs János végezte szemhéj-plasztika műtétjét, a sikeres beavatkozás után vállalkozott a teljes arcfelvarrásra.

„Már 48 órával a műtét után, úgy éreztem ez tökéletesen sikerült. Dr. Gacs János egy nagyon jó orvos, pontosan tudja mit csinál. Ezért is bízom meg benne száz százalékban. Ráadásul a Dr. Rose Magánkórház egy igazi luxust képvisel. Ahogy az emberekkel foglalkoznak, kezdve a kommunikációval az ellátás magas minőségéig”.

Krisztinának van összehasonlítása, hiszen Ausztriában él és mint mondja hozzá is szokott egy szinthez.

„A tapasztalataim szerint azonban azt a színvonalat, amit a doktor úr és a Dr. Rose képvisel azt egyetlen kórház, sem itthon sem Ausztriában, nem tudja nyújtani.”

Krisztina története:

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!