Optimális választás kutyusodnak

Borítókép: Optimális választás kutyusodnak
A házi kiskedvenceink sokfélék lehetnek, megannyi igénnyel. Vannak különbségek testalkatban, méretben, életvitelben, étvágyban és még számtalan más dologban.

Mi a Reno-nál hiszünk abban, hogy van ami mindannyiunkat összeköt, ez pedig az állatok iránti szeretet. A Reno Optimal Life 5 szárazeledel megalkotásánál elsődleges szempont volt, hogy egy olyan teljes értékű szárazeledel családot hozzunk létre, ami minden fontos tápanyagot biztosít a kutyák optimális életéhez.

Teljes értékű és kiegyensúlyozott étrendet biztosít a kutyának, mivel minden olyan tápanyagot és ásványi elemet tartalmaz, amely az egészséges életvitelhez és az aktív kutyaléthez hozzátartozik. Teljes kiőrlésű gabonaféléket és hozzáadott zöldségeket tartalmaz, hogy még inkább kielégítse a táplálkozási igényeket.

Forrás: Reno
Kattints a képre és tudj meg többet!

A száraz tápszemek textúrájuknak köszönhetően hozzájárulnak az egészséges szájhigéniához, hiszen a ropogtatásukkal segítenek a kialakult lepedékek eltávolításában. Mindannyian szeretnénk, ha kedvencünk sokáig elkísérne minket az életben, ezért kiemelten fontos a fényes szőrzet és az erős csontok, amihez a Reno Optimal Life 5 száraztápokban található vitaminok és ásványi anyagok járulnak hozzá, mint a D-vitamin az Omega6 zsírsavak és a cink.

A Reno Optimal Life 5 száraztápok megtalálhatóak a kiskereskedelmi boltok polcain, kétféle ízesítésben marha-zöldség és szárnyas-zöldség, valamint háromféle kiszerelésben 3kg, 8kg és az igazán nagy étvágyúaknak 15kg-os változatban.

Nézd meg az alábbi videót!

Szeretnéd, hogy kutyusod sok-sok éven át mindenhova elkísérjen?

Szeretetedet nemcsak a közös programokkal tudod kimutatni, hanem bizony azzal is, ha optimálisan táplálod őt. Pontosan erre találta ki a Reno az Optimal Life 5 kutyaeledel - családját: hogy a kutyád minden tápanyaghoz hozzájuthasson, amelyek segítenek biztosítani számára a hosszú, optimális életet.

Kattints az alábbi képre és kedveld a Reno - Kutyajó falatok Facebook oldalát!

Forrás: Reno