NOORDIA, a megfizethető gyémántélmény...

Borítókép: NOORDIA, a megfizethető gyémántélmény... Forrás: NOORDIA
Környezetvédelem, fenntarthatóság és a gyémánt páratlan csillogása egyetlen ékszerben.

A gyémánt időtlen idők óta az elérhetetlen luxus és a gazdagság, fényűzés szimbóluma, azonban csak keveset tudhatunk a több milliárd dolláros iparág korántsem csillogó oldaláról, a bányászat környezetpusztító hatásáról, a kiszolgáltatott munkások helyzetéről, bűnözésről és a manipulált piaci folyamatokról.

Forrás: NOORDIA

A NOORDIA gondolt egy merészet, és legfontosabb küldetésévé tette, hogy elérhetővé és megfizethetővé tegye a gyémánt csillogását, méghozzá egy etikus, fenntartható és környezetbarát módon.

Forrás: NOORDIA
Kattints a képre és ismerd meg a NOORDIA fenntartható, környezetbarát és nem mellesleg csodálatos ékszereit!

A NOORDIA webshopjában, valamint bemutatótermében kizárólag olyan ékszerekkel találkozhatunk, melyek drágakövei laboratóriumban növesztett gyémántok. A mesterséges és természetes gyémántok fizikai, kémiai és optikai tulajdonságaikban teljes mértékben megegyeznek, a legnagyobb különbséget a laboratóriumban növesztett gyémántok lényegesen alacsonyabb ára, valamint a kisebb környezeti lábnyommal járó, konfliktusmentes előállítása jelenti.

Forrás: NOORDIA

A NOORDIA egyedisége továbbá abban is rejlik, hogy a webshopon található ékszereit készletről kínálja, valamint exkluzív bemutatótermükben akár azonnali, személyesen átvételre is lehetőségünk nyílik, melyek között egyedül náluk találkozhatunk etikus gyémánttal díszített ezüst ékszerekkel.

Forrás: NOORDIA

Minden Nőnek ideális kiegészítője lehet egy gyémánt ékszer, mi több, minden Nő megérdemli ezt az exkluzív kényeztetést, legyen szó különleges alkalmakról vagy akár a rohanó hétköznapokról, de nem feledkezhetünk meg napjaink egyik, ha nem a legfontosabb problémájáról sem. Amennyiben Te is szeretnél kifinomult, elegáns és a végletekig precízen kidolgozott gyémánt ékszereket viselni és mindeközben Földünket is óvni, a NOORDIA a tökéletes választás számodra.

Kattints az alábbi galériára és nézd meg a gyönyörű és kifinomult NOORDIA ékszerekről készült képválogatást!

Nézz körül a NOORDIA weboldalán!

A NOORDIA Facebook oldalát >> itt éred el!

Kövesd be a NOORDIA Instagram oldalát!

A cikket írta: Hajmási Lili