Őszi kalandok

Borítókép: Őszi kalandok
Közeleg a nyár vége, a hőmérséklet csökken és a fák levelei is kezdenek színt váltani – de a kalandok maradnak!

A Familypark,Ausztria legnagyobb szabadidőparkja még nyár végén vagy ősszel is megér egy kirándulást! A több mint 145 000 négyzetméteres parkban számos attrakció és a gasztronómiai élmények széles skálája biztosítja a változatosságot és az önfeledt szórakozást.

Forrás: Familypark

A Familypark négy tematikus részlegén több mint 30 attrakció, valamint számos játék- és kalandpálya kínál feledhetetlen kikapcsolódást minden korosztály számára.

Forrás: Familypark

A park egyik legnépszerűbb attrakciója az Istenek hullámvasútja (Götterblitz). Aki szívesen vetne egy pillantást a környező tájra és felfrissülne a menetszél által, annak itt a helye! A Patkánymalom családi hullámvasút (Rattenmühle) pedig elsősorban gyors irányváltásainak köszönhetően kínál izgalmas szórakozást.

Forrás: Familypark

Leonardo repülő szerkezete (Leonardos Flugmaschine) 20 méteres magasságban tett egyedülálló sétarepülésre invitál – aki igazán belejön, még a saját tengelye körül is foroghat. A Római toronyból (Römerturm) pedig fantasztikus 360 fokos kilátás nyílik a természetvédelem alatt álló Rusti-dombvidékre és a Fertő tóra.

Forrás: Familypark

A Hódvár (Biberburg), Ausztria legnagyobb vadvízi hullámvasútja a Falusi gazdaság élményrészlegen várja a vendégeket. Itt érdemes előre beszerezni egy poncsót, hogy ne legyünk túl vizesek, amikor 17 méteres magasságból száguldunk bele a vízzel teli medencébe.

Forrás: Familypark

Akció a téli gyermekeknek

2023.09.27. és 10.01. között kerül sor az akciós napokra, amikor a télen született gyerekeknek kedveskedünk. Ebben az időszakban azok a gyerekek, akiknek 2022.11.02. és 2023.03.31. között volt a születésnapjuk (14 éves korig bezárólag), beválthatják az ingyenes születésnapi belépőjüket. Ehhez mindössze annyit kell tenniük, hogy igazolványukat (személyi igazolvány vagy útlevél) felmutatják a jegypénztárban. Részletes információ a https://www.familypark.at/hu/winterkinder/ oldalon található.

Forrás: Familypark

Halloween 2023

Az ősz közepén, október 25. és november 5. között kerül megrendezésre Ausztria legnagyobb halloweeni programsorozata. A vámpírok éjszakája mottó garanciát jelent a borzongásra és az önfeledt szórakozásra. A nagy cirkuszi sátorban lélegzetelállító showműsorok várják a látogatókat, az egész parkban halloweeni dekorációk gondoskodnak a megfelelő hangulatról, a legbátrabbak pedig akár a „Haunted House” kísértetházba is bemerészkedhetnek!

További információ: https://www.familypark.at/hu/izgalmas-vampirejszakak/

Árak a normál őszi időszakban

Napijegy 3 éves kortól: 34,00 euró (vedd meg a jegyed online és spórolj!)

3 év alatti gyermekeknek ingyenes a belépés.

Árak – Halloween a Familyparkban

Napijegy a jegypénztárban: 36 euró
Online napijegy: 34 euró
A garantált belépés érdekében javasoljuk az online jegyvásárlást!
Az éves bérlettel rendelkezőknek is időpontot kell foglalniuk a látogatáshoz (ez az időpontfoglalás ingyenes).

Nyitvatartási idő és további információk a https://www.familypark.at/hu/ honlapon.