LOGICO a megunhatatlan játék, ami hatékonyan fejleszti az alapkészségeket

Borítókép: LOGICO a megunhatatlan játék, ami hatékonyan fejleszti az alapkészségeket  Forrás: LOGICO
Ismerős helyzet, amikor az ovisanyukák arról beszélgetnek, hogy kinek a gyereke hol tart már a rajzolásban, a színezésben, mennyire szuper memóriajátékban, gyöngyfűzésben, tornában és még ki tudja miben, amúgy már számol, olvas, ír? Talán közben az jár a fejetekben, hogy mire a sietség, miért olyan fontos ez, de azért biztosan szívesen utánanéznétek a fejlesztőjátékoknak. A LOGICO pont nektek való!

A LOGICO jó, ha konkrét fejlesztésre van szükségetek, de akkor is, ha szórakoztató és hasznos játékot kerestek. Persze minden játék fejleszt valamilyen készséget, ám a LOGICO egyszerre többet, ráadásul célirányosan olyan területeket, amelyek fontosak az iskolában: csiszolja az érzékelést, a koncentrációt, a térbeli tájékozódás, a nyelvi kifejezésmódot, elmélyíti a mennyiségek, színek, a hétköznapi tárgyak ismeretét, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén a logikai összefüggések felismerését.

Forrás: LOGICO
Kattints a képre és tudj meg többet!

A LOGICO Primo 3–6 éveseknek ajánlott, a hat, tologatható gombbal felszerelt kerethez több mint 30 feladat-kártyacsomagból álló kínálat tartozik. A választást a borítón feltüntetett, ajánlott életkor segíti. Hároméveseknek való például a Festék, olló, építőkocka című feladatkártya-csomag, benne párosítós, a színeket és a formákat gyakoroltató vidám feladatokkal. A Figyeld meg! Mondd el! című feladatkártya-csomaggal négyévesek gyakorolhatják a térbeli elhelyezkedést és az időbeli tájékozódást. Az ötévesek pedig már számokat rendelhetnek a mennyiségekhez vagy a Bal-jobb, fent-lent című csomaggal az irányokat mélyíthetik el.

Forrás: LOGICO

Minden feladatkártya-csomagban 16 különböző fejlesztési célú kártya található. A gyerekek önmagukat ellenőrizhetik úgy, hogy a kártyát egyszerűen a megoldásoldallal a keretbe csúsztatják. A LOGICO szinte észrevétlenül fejleszt, a gyerek önfeledten, szorongás nélkül, felszabadultan játszik, miközben tanul vagy fejlődik. A keret és a különleges anyagú kártyák is strapabírók, sokszor használhatók, kényelmesen hordozhatók, bárhol játszhat velük a gyerek. Kipróbálnátok? Próbáljátok ki!