Legyen minden nap jó nap a TRthriv Focus tea segítségével

Borítókép: Legyen minden nap jó nap a TRthriv Focus tea segítségével Forrás: Nu Skin
A stressz, a határidők, a rendszertelen étkezés és a nem elegendő alvás mind olyan tényezők, amelyek jelentősen befolyásolják a koncentrációt. Ennek javítására alkotta meg a Nu Skin a TRthriv Focus Tea-t. Ez az ízletes tea formájában elérhető termék mindenkinek segít, hogy jól induljon a nap és fokozza a koncentrációt.

Koncentrációs nehézségek

A memória problémák, a figyelemzavar és a fókusz megtartása rengeteg ember számára jelentenek kihívást. Ezeknek a problémáknak számos oka lehet, de a leggyakoribb a stresszes életmód, a kimerültség, az elégtelen alvás és a nem megfelelő táplálkozás. A Pharmanex család új terméke nagyszerű megoldás azok számára, akik egészséges életmódot és kiegyensúlyozott étrendet szeretnének követni. A TRthriv Focus Tea egy növényi összetevőkben gazdag, guaranát is tartalmazó instant termék, amely nagyszerű alternatívát kínál egy csésze kávé vagy az energiaital helyett.

A Nu Skin Pharmanex márkájához tartozó TRthriv Focus Tea emellett egy új, egészséges élelmiszereket tartalmazó termékcsalád első tagja. Matcha zöld teát, citromaromát és édesítőszert tartalmaz. Az ital hidegen és melegen is fogyasztható.

Forrás: Nu Skin

Tökéletes kávéhelyettesítő

Amikor fáradtak vagyunk, gyakran nyúlunk kávéhoz vagy energiaitalhoz, remélve, hogy felébresztik a testet és segítenek fókuszálni. Ugyanakkor, ha nem szeretjük a kávé ízét vagy igyekszünk elkerülni az energiaitalokat, amelyek nincsenek jó hatással az egészségünkre, érdemes elgondolkodni egy olyan helyettesítő terméken, ami energiával tölt fel és stimuláló hatású. A TRthriv Focus tea nagyszerű megoldást jelent mind a kávékedvelők számára, valamit azoknak is, akik nem szeretik annak ízét. A számos teakivonatban (pl. matcha zöld teában, narancs pekoea teában és zöld teában is) megtalálható Camellia Sinensisnek köszönhetően segíti a test szöveteinek és sejtjeinek védelmét az oxidatív stresszel szemben. Ezen felül guarana magból (Paullinia cupana) származó koffeinkivonatot is tartalmaz, amely javítja a koncentrációt az éberség fokozásával, valamint támogatja a kognitív és szellemi teljesítményt. Nagyszerű opció azok számára, akik szeretnék csökkenteni a kalóriabevitelt, mivel minden adag alacsony kalóriatartalmú és cukormentes valamint rostot tartalmaz. Emellett a terméket vegánok és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Egy doboz TRthriv Focus Tea 30 adagot tartalmaz. A javasolt adagolás szerint a tea naponta akár három alkalommal is fogyasztható.

A Nu Skin® új terméke 2023. január 17-től érhető el a Nu Skin üzletépítőknél és a www.nuskin.com oldalon.