A Highland Golf Clubban debütált a Falconeri őszi-téli kollekciója

Borítókép: A Highland Golf Clubban debütált a Falconeri őszi-téli kollekciója Forrás: Labancz Viktória
A superior kasmír termékekre specializálódott Falconeri felkészült az év leghidegebb hónapjaira. Finom természetes szálak varázslatos kombinációjával és az őszi árnyalatok széles színpalettájával üdvözli az új szezon érkezését. A kollekciót a természet és annak sokszínűsége inspirálta, a termékeken az ír vidék vadregényes tájai idézte tónusok köszönnek vissza. Erre reflektálva hazánkban a Falconeri egy golf élménnyel egybekötött kollekció bemutatóra invitálta vendégkörét.

Az október elsején tartott exkluzív esemény egy olasz kooperáció keretein belül valósult meg, ugyanis a Highland Golf Clubban a Falconeri márka mellett a Maserati is kitelepült, tesztvezetés élményével kedveskedve az érdeklődőknek. A programon résztvevő influenszerek és hírességek között a Falconeri egyedüli hazai nagykövete, Epres Panni is jelen volt, így első kézből tekinthette meg a kollekció legújabb darabjait, illetve próbálhatta ki golf közben a termékek technikai előnyeit.

Napjaink márkajelzésekkel elárasztott világában új értelmet nyer a luxus fogalma, sokkal inkább, mint visszafogott, kifinomult elegancia tekintünk rá. Épp ezért a Falconeri 2023-2024-es őszi-téli kollekciójának középpontjában a „silent luxury” trend áll, amely arra ösztönözte a tervezőket, hogy minden egyes terméket az időtlen design és a részletekre való odafigyelés jegyében alkossanak meg. A különleges fonalak és az egyedülálló természetes szálak felhasználása azok számára jelenti a luxust, akik értékelik az egyszerű és hiteles szépséget.

Forrás: Labancz Viktória

Válaszul az egyre hidegebb hónapok érkezésére, a női kollekció legmeghatározóbb elemeit a felsőruházati termékek és kabátok adják. A modern trendeknek megfelelő hosszú, áramvonalas kabátok mellett egyaránt megtalálhatók a rövidebb, bélelt fazonok széles választékban. Az ikonikus mellény is visszatér egy izgalmas csavarral: a külső részét ezúttal ultrafine kasmírból készült kábelkötés minta borítja. A márka kasmír- és gyapjúblézereket egyaránt kínál, valamint új, derékban övvel ellátott kardigánokat és kapucnis pulóvereket, amelyeket a tréningruha-trend ihletett. Az ultra-soft és ultrafine kasmír termékek fellelhetők az új kollekcióban is, sőt az alapmodellek – amelyek a téli ruhatár kötelező darabjai, – mellett új csíkos mohair és gyapjú pulóverek is érkeznek a polcokra. A kollekció széles színpalettával csillogtatja meg a kasmír előnyös oldalát: a kék és a világoskék árnyalatai az abszolút sztárok, de az áfonyalila, a malachitzöld, a rózsaszín és a meleg macaroon árnyalatok is megjelennek.

A férfi felsőruházati kínálat egy új, hosszú kasmírkabáttal bővült, világos teveszínben, valamint egy kakukkfűzöld színű picot-val, amely időtálló stílusú, és a márkára jellemző letisztult eleganciát tükrözi. A páratlanul praktikus és kényelmes, ujjatlan pehely mellények és parkák is visszatértek, vízálló technikai anyaggal és meleg kasmírral bélelve, hogy még a legnedvesebb esős napokon is támogatást nyújtsanak. Az ultra-soft és ultrafine kasmír termékek választéka új különféle nyakkivágású alapfazonokkal bővült, amelyek a téli ruhatár kötelező darabjaiként vannak számon tartva. Az új termékek a tél szelleméhez illeszkedő árnyalatokban pompáznak, amelyek távoli helyekre kalauzolnak el, felidézve az ír tájak összetéveszthetetlen színeit: mohazöld, mentazöld, antik rózsaszín, dióbarna, kakaó és a meleg bézs tónusok.

Forrás: Labancz Viktória
Epres Panni a márka hazai nagykövete.

Mind a női és férfi kollekciót a kötött kiegészítők széles választéka teszi teljessé. A hölgyeknek szánt színes sálak és sapkák a kötött kollekció kábelkötéses és bordázott motívumait idézik, míg az új, divatos modellek között debütál 100% kasmírból készült kalap és klasszikus baseball sapka is. Az uraknak pedig a 100% kasmírból szőtt, csíkos motívumokkal ellátott sötétkék színű sálak és sapkák adják az utolsó simítást a teljes Falconeri megjelenéshez.

Forrás