Egyszerű és ultramodern bőrápolási rutin az ageLOC LumiSpa termékcsaláddal

Borítókép: Egyszerű és ultramodern bőrápolási rutin az ageLOC LumiSpa termékcsaláddal Forrás: Nu Skin
A világ változását, a felgyorsult innovációt az élet minden területén megfigyelhetjük – nem kivétel ezalól a kozmetikai termékek piaca sem. Van, aki kifejezetten keresi az új technológiákat és izgalmas lehetőségként tekint rájuk, mások csak kapkodják a fejüket és kissé elveszettnek érzik magukat.

Tartozz bármelyik csoporthoz, időről időre érdemes átgondolni a szépségápolási rutinodat, mert a cégek kutatás-fejlesztési részlegei nem pihennek és a termékkínálat ennek megfelelően rohamosan változik.

Rég elmúltak azok az idők, amikor az arcápolási rutin abból állt, hogy szappannal jól megmostuk az arcunkat, aztán egy vagy maximum két krémből választva (nappali vagy éjszakai) kész is voltunk. Nosztalgikus emlék, ami rendkívül egyszerűnek tűnik mai szemmel? Igen. Hatékony és alapos ápolás? Mai tudásunk szerint már nem mondanánk annak.

A fiatalos külső eszménye a modern társadalomban már-már kulturális nyomásként nehezedik ránk. Ennek (is) köszönhetően mindenki szeretne minél tovább fiatalos és vonzó lenni – ehhez pedig a megfelelő és célzott termékek elengedhetetlenek. Gondoljunk csak a 10 lépéses koreai bőrápolási rutinra, amit talán nevezhetünk az alaposság csúcsának is! Tegyük a szívünkre a kezünket, azért a rohanó mindennapokban minderre időt találni, nem egyszerű feladat. Éppen ezért egyre többen keressük a gyors és okos megoldásokat.

A Nu Skin tudósai ennek az igénynek megfelelve fejlesztették ki az ageLOC LumiSpa iO rendszert, ami könnyebbé és gyorsabbá teheti az arcápolási rutinunkat - miközben a hatékonyság terén sem kényszerülünk kompromisszumokra. A készülékhez kifejlesztett ageLOC LumiSpa Activating Cleanser arctisztító öt különböző változatban kapható a különböző bőrtípusok számára. Már az első használatot követően puhábbá és simábbá varázsolja a bőrt, a rendszeres napi kétszer két perces alkalmazás mellett alaposan megtisztítja és hámlasztja azt, ezáltal eltávolítja a sminkmaradványokat, koszt, ​olajat és a mindennapos szennyeződéseket. A készülék használata egyszerű és kényelmes, akár zuhanyzás közben is sort keríthetünk rá, hiszen a szerkezet vízálló.

Forrás: Nu Skin
Kattints a képre és tudj meg többet!

És mitől „okos” ez a rendszer? A telefonodra ingyenesen letölthető Nu Skin Vera applikáció és az ageLOC LumiSpa iO készülék Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatóak egymással. Az applikáció használata pedig teret enged korunk egyik népszerű irányzatának, a személyre szabásnak. Saját rutinokat menthetsz el a készülékeden illetve az applikációban nyomon követheted a használat helyességét. Amikor ugyanis túlzottan erősen nyomod bőrödhöz a készüléket, az egy diszkrét rezgéssel figyelmeztet – ez az applikációban is megjelenik, hogy legközelebb jobban oda tudj rá figyelni.

Forrás: Nu Skin
Kattints a képre és töltsd le a Nu Skin Vera appot mobil készülékedre!

Emellett számos felhasználóbarát funkció is megtalálható az app-ban, amikből ha választani kéne, az alábbiakat emelnénk ki: bár ageLOC LumiSpa iO szilikonfejének cseréje higiéniai okokból 3 havonta javasolt, nem szükséges fejben tartanod, ez mikor esedékes, ugyanis a Vera applikáció figyelmeztet rá, csak úgy mint arra, ha lassan esedékes az Activating Cleanser arctisztító következő beszerzése. (Ezt nevezik Újrarendelés funkciónak.) Másik kedvencünk a Szelfi idővonal, ahol időről időre összehasonlíthatod a használat mellett bekövetkező változást mégpedig saját magadon!

Az alaposan tisztítás a fent említett előnyök mellett felkészíti a bőrt a további bőrápolási lépésekre és hatékonyabbá is teszi a választott kozmetikumaidat.

Az ageLOC LumiSpa termékcsaládhoz nem rég egy újabb termék csatlakozott, ageLOC LumiSpa Blemish Serum néven. Szintén az egyszerű és hatékony megoldások kedvelőit célozza ez a multifunkciós termék, hiszen egyszerre nyújt megoldást a pattanásokkal és miteszerekkel szemben (ezek előfordulása nem korlátozódik a tinédzserekre, sokan évtizedeken át küzdenek ellene), ugyanakkor a bőröregedés első jeleit is kezelésbe veszi azok forrásánál.

Forrás: Nu Skin
ageLOC LumiSpa Blemish Serum

Utóbbi előny kifejezetten keresett már a huszas éveikben járó fogyasztók körében is, merthogy ekkortájt jelennek meg az első finomabb vonalak és apróbb ráncok sokaknál. Mondhatjuk, hogy „két legyet egy csapásra”. Napi kétszer, egy kevés szérumot egyenletesen eloszlatva néhány pillanaton belül már folytathatod is a rutint a kedvenc hidratálókrémeddel. Egyszerű, és mégis ultramodern megoldások, nem igaz?

További információk: www.nuskin.com