Csapjunk bele a lecsóba a Maggi maradékmentő alapjaival!

Borítókép: Csapjunk bele a lecsóba a Maggi maradékmentő alapjaival! Forrás: Maggi
Veletek is gyakran előfordul, hogy túl sok tésztát főztök ki egyszerre? Ismerős a hűtőben árválkodó paprika vagy a felbontott sonka esete? Rádkacsintott a kamrában egy kissé csoffadt vöröshagyma?

A MAGGI Maradékmentő alapok segítségével a megmaradt alapanyagok nem okoznak többé fejtörést. A termékek sokoldalú elkészítése lehetővé teszi, hogy bármilyen hozzávalót felhasználj, ami éppen otthon megtalálható. A termékek segítségével a kamrádban, hűtődben korábbról megmaradt alapanyagok felhasználásával is változatos, ínycsiklandó ételt készíthetsz. Ha neked is fontos a megmaradt hozzávalók megmentése, valamint, hogy rövid idő alatt egy tartalmas, változatos ételt készíthess el, a Maggi Maradékmentő alapjait neked találták ki!

Kattints az alábbi galériára és ismerd meg a Maggi Maradékmentő alapjait!

A maradékmentő fix portfólió 3 termékből: a MAGGI Lecsó alapból, a MAGGI Fűszeres tepsis burgonya alapból, és a MAGGI Rakott tészta alapból áll, amelyekhez a fő alapanyagok a legtöbb kamrában megtalálhatóak.

Forrás: Maggi
A receptért kattints a képre!

Alábbi receptekkel segítünk, hogy a hűtőben feledett kincsek ne a kukában végezzék.

Lecsó paradicsom nélkül? Avagy hogyan húzzon ki a Maggi a csávából.
Ez a recept ideális megoldást nyújt a már nem tökéletesen friss (enyhén csoffadt) zöldségek maradéktalan felhasználására is.

Rakott tészta, avagy fél óra alatt laktató ebéd?
A Maggi rakott tészta alappal néhány perc alatt finom, laktató ebédet varázsolhatunk az asztalra.

Forrás: Maggi
A receptért kattints a képre!

Egyéb inspirációért és receptötletekért iratkozz fel a Maggi hírlevelére és kövesd be a Maggi Facebook oldalát. A Maggi Magyarország oldalán keresztül inspirálódhattok a termékek sokszínű elkészítéséről, itt megtaláljátok többek között, hogy a megmaradt hozzávalókból néhány jó ötlettel, hogyan tudtok új, ínycsiklandó fogásokat varázsolni az asztalra.

Ti találkoztatok már valamelyik Maggi Maradékmentő alappal? Hogyha nem, akkor keressétek a termékeket a boltokban a Maggi alapok blokkon belül! Nagy segítség a konyhában, ráadásul az élelmiszer-hulladékod is csökkentheted általuk! Legyél Te is maradékmentő!