Csak egy apró vágás, mégis roppant kellemetlen

Borítókép: Csak egy apró vágás, mégis roppant kellemetlen Forrás: Hansaplast
Neked is ismerős az a kellemetlen érzés, amikor a főzés vagy takarítás során szerzett apró vágás miatt sebtapasz kerül az ujjadra és az nem illeszkedik rá megfelelően? A Hansaplast praktikus innovációjának köszönhetően ez többé nem jelent problémát, ugyanis az Extra rugalmas ujjhegytapaszok és a Hand Mix Pack dobozban található sebtapaszok kifejezetten a kézfej területére lettek kifejlesztve, így segítségükkel maximális precizitással tudod védeni annak sérüléseit, legyenek azok bármennyire nehezen hozzáférhető felületen.

Akár a konyhában vagy a szabadban tevékenykedünk, esetleg az irodaeszközöket használjuk, ha apróbb sérülés, karcolás ér minket, az legtöbbször a kézfejünkön történik. Azonban gyakran nehézséget okoz, mikor az ujjainkon, különösképp az ujjbegyeken ejtett vágásokat, kisebb sebeket kell kezelni: az átlagos sebtapaszok nem illeszkednek megfelelően a nehezen megközelíthető helyekhez, ezáltal előfordulhat, hogy rövid idő után lógni kezdenek, piszkosak lesznek, vagy egyszerűen hamar leesnek. A Hansaplast éppen erre keresett megoldást.

Az új Hansaplast extra rugalmas ujjhegytapaszok innovatív kialakításának köszönhetően többé nem okoz gondot a sebesült ujjvégek megfelelő ápolása, hiszen tökéletesen felveszik azok formáját, ezáltal a tapasz kiválóan rögzíthető a hagyományos sebtapaszokkal ellentétben. Extra rugalmas anyagának hála az ujjak mozgásának megfelelően nyúlik a tapasz, így nem gátol semmilyen tevékenységben. A sebek megfelelő légzésének érdekében légáteresztő technológiával készült, a seb megóvásáért pedig vízlepergető borítással van ellátva.

Forrás: Hansaplast

A Hansaplast Hand mix pack sebtapasz nem csupán a már említett típust tartalmazza, hanem egyéb praktikus újdonságokat is, amelyek mind a kézfejek ápolásáért felelősek. A válogatás segítségével nem csak az ujjbegyek kezelése válik lényegesen egyszerűbbé, hiszen a csomag tartalma a teljes kézfelület védelmére kínál megoldásokat. Az összeállításban találunk extra rugalmas, vízlepergető, de akár vízálló sebtapaszokat is, ráadásul több formában, hogy kezeink bármilyen sérülését maradéktalanul, de mégis kényelmesen tudjuk ellátni.

Forrás: Hansaplast

Hansaplast extra rugalmas ujjhegytapasz, 10x

- 10 db sebtapasz dobozonként

- Ideális az ujjbegy kisebb sérüléseinek ellátására

- Extra rugalmassága lehetővé teszi, hogy a bőr mozgásával nyúljon

- Vízlepergető, így megóvja a sebet a víztől

- Légáteresztő anyaga engedi a sebet lélegezni a gyorsabb gyógyulás érdekében

Ajánlott fogyasztói ára: 460 Ft

Hansaplast Hand Mix Pack sebtapasz, 20x

A különböző formájú és anyagú tapaszok alkalmasak a különböző sérülések lefedésére

- Az Elastic Finger Strips extra rugalmas és hosszú tapaszok kétszer körbeérik az ujjat, biztos védelmet kialakítva

- A Universal Strips lepergeti a vizet és megóvja a sebet a kosztól

- Az Elastic Strips extra rugalmas, így a bőr mozgásával nyúlik

- Az Aqua Protect Strips vízlepergető és vízálló felszíne megóvja a sebet a víztől

- Az Elastic Fingertip Strips az ujjbegyek védelmére lett kialakítva

- A csomag tartalma 4 db Elastic Finger Strips, 8 db Universal Strips, 2 db Elastic Strip, 4 db Aqua Protect Strips és 2 db Elastic Finger Strips

Ajánlott fogyasztói ára: 1 590 Ft