Milyen bőrszépészeti kezelést válasszunk nyáron?

Borítókép: Milyen bőrszépészeti kezelést válasszunk nyáron? Forrás: EverDerm Laser & Beauty Clinic
Bőrünknek nincs nyári szünet, ápolására és védelmére az év minden napján oda kell figyelnünk, nyáron azonban különösen fontos, hogy körültekintően és tudatosan válasszunk az elérhető kezelések és kozmetikumok közül.

Sajnos sokan tapasztalják, hogy nyár végére romlik a bőrük minősége, így az őszi időszakot a bőr helyreállítására kell fordítani. Pedig a megelőzés nyáron is lehetséges. Az év legforróbb évszakában természetesen a hidratáláson és a fényvédelmen van a hangsúly: a magas faktorszámú fényvédő és a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel is nagyon fontos. De az otthoni rutin mellett ebben az időszakban sem kell lemondanunk a professzionális segítségről. Az EverDerm Laser & Beauty Clinic számos lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnének ekkor is gondoskodni bőrük szépségéről, hiszen bőven lehet válogatni a nyáron is alkalmazható, eredményes arckezelések közül.

Forrás: EverDerm Laser & Beauty Clinic

A tántoríthatatlan napimádóknak nyáron ugyan érdemes szüneteltetni a rendszeres lézeres arckezeléseket, de ekkor is biztonsággal járhatunk esztétikai kezelésekre, úgy mint a botox, de a hialuronsavas töltés és a skinbooster mélyhidratálás időpontunkat sem kell szeptemberre tolni. Ezek a non-invazív beavatkozások segítséget nyújtanak abban, hogy látványosan, de a természetes vonások megőrzésével az arc visszanyerje és megőrizze fiatalos ragyogását.

Forrás: EverDerm Laser & Beauty Clinic

Amennyiben valaki nem a korral együtt járó látványos változásokon, hanem bőrhibákon szeretne javítani, az EverDerm klinikáján mindenki talál magának nyáron is bevethető alternatívákat, legyen szó akár bőrminőségjavításról vagy bőrmegújításról. A DermaClear hidrodermabráziós mélytisztítással és az NCTF sötét karikák ellen is bevethető kezeléssel egységes, üde arccal, akár smink nélkül is magabiztosan és felszabadultan vészelhetjük át a tikkasztó hőség napjait. S noha májustól kezdődően augusztus végéig az UV-sugárzásra különösen oda kell figyelni, jó hír a lenge nyári ruhák kedvelőinek, hogy a lézeres szőrtelenítés sem áll meg – a kezelés biztonságosan elkezdhető vagy folytatható, persze csakis megfelelő, magas faktorszámú fényvédelem esetén.