Bioderma Atoderm: 10 évnyi ápolás a száraz és ekcémás bőrre

Borítókép: Bioderma Atoderm: 10 évnyi ápolás a száraz és ekcémás bőrre Forrás: Bioderma
A Bioderma, amelyet a modern bőrgyógyászati innovációk jelképeként ismerünk, büszkén ünnepli az Atoderm Intensive Balzsam 10. évfordulóját. Ez a mérföldkő tükrözi a márka kitartó elkötelezettségét azok iránt, akik száraz, nagyon száraz és ekcémára hajlamos bőrproblémákkal küzdenek. Az Atoderm sorozat, amely magába foglalja az Atoderm olajtusfürdőt, az Atoderm Intensive balzsamot, és az Atoderm Intensive Eye krémet, egy olyan teljes körű megközelítést kínál a bőrápolásban, amely tápláló és fenntartható.

Bioderma Atoderm Intensive balzsam: 10 év szeretet

Az elmúlt évtizedben a Bioderma Atoderm Intensive balzsama a remény sugárforrása volt azoknak, akik száraz és ekcémás bőrproblémákkal küzdöttek. Ez a bőrlágyító krém azonnali megkönnyebbülést nyújt a stresszes bőrnek, hosszantartó kényelmet és hidratációt biztosítva. Az egyedi összetétele, beleértve a DAF komplexet, segít megerősíteni a bőr természetes védőgátját, és csökkenti az ekcéma és más bőrproblémák kockázatát, tüneteit.

Forrás: Bioderma
Kattints a képre és tudj meg többet a Bioderma Atoderm termékekről!

Az Atoderm Intensive balzsamot kifejezetten azért tervezték, hogy enyhítse a száraz és ekcémára hajlamos bőrrel járó kellemetlenségeket. Csillapítja az viszketést, bőrpírt és irritációt, lehetővé téve a vásárlók számára, hogy visszanyerjék önbizalmukat és élvezzék az egészséges, rugalmas bőr örömeit. Emellett mentes parabénektől és illatanyagoktól, így gyengéd és minden korosztály számára alkalmas, akár csecsemőkortól is.

Bioderma Atoderm olajtusfürdő: Tápláló tisztítás

A Bioderma Atoderm Olajtusfürdő luxus kényeztetést nyújt a bőrnek, átalakítva a mindennapi zuhanyozást egy feltöltő, egyedi élménnyé. Az egyedülálló ökobiológiai megközelítés garantálja, hogy ne távolítsa el a bőr természetes olajait, ehelyett biológiailag lebomló és természetes eredetű összetevőket alkalmaz a bőr egyensúlyának zavartalan fenntartására. Ez a szappanmentes olajtusfürdő még a legérzékenyebb bőrtípusok számára is alkalmas, beleértve a gyermekeket is.

Forrás: Bioderma

A képen balról jobbra: Bioderma Atoderm Olajtusfürdő és Bioderma Atoderm Intensive balzsam

Atoderm Intensive Eye krém: Megnyugvás a szemkörnyéknek

Az ökbiológiai bőrápolásunk folytatásaként a Bioderma örömmel bemutatja az Atoderm termékcsalád másik tagját, az Atoderm Intensive Eye krémet. Ez a kímélő szemkrém intenzív hidratációt nyújt, és segít csökkenteni a szemkörnyéki duzzanatot és ekcémás irritációt. Ez tökéletes kiegészítése mindennapi bőrápolási rutinodnak, kifejezetten a szemkörnyéki érzékeny bőr egyedi igényeinek kielégítésére tervezték.

Forrás: Bioderma

Ökobiológiai Szemlélet: Gondoskodás bőrünkről és környezetünkről

A Bioderma ökobiológiai megközelítése minden termékben érvényesül, ideértve az Atoderm termékcsaládot is. Bőrünk minden nap különböző környezeti tényezőkhöz alkalmazkodik, amelyek befolyásolják egyensúlyát és egészségét, például a szennyezés, időjárási változások, UV-sugarak, betegségek, gyógyszeres kezelések és az öregedés. Ezek a tényezők gyengíthetik a bőr természetes védekezőképességét, de az ökobiológiai termékek, beleértve az Atoderm termékcsalád minden tagját, segítenek ezen a téren. Ezek a formulák gondoskodnak a bőr számára szükséges hatóanyagokról annak érdekében, hogy fenntartsák a megfelelő működését. Ezzel megelőzhetők a túlzott kezelés negatív hatásai, melyek gátolhatják a bőr természetes regenerálódási folyamatait és erősíthetik az ekcémás fellángolásokat.

Forrás: Bioderma

Bioderma Atoderm: 10 évnyi elhivatottság

Az Atoderm sorozat már egy évtizede lehetővé teszi, hogy azok, akik száraz, érzékeny vagy ekcémára hajlamos bőrrel élnek, tünetmentesen éljenek, függetlenül a probléma súlyosságától. Az Atoderm Intensive balzsam évtizedes tapasztalata az márka alapját képezi.

Azok számára, akik szakértői bőrápolást keresnek, mely nemcsak gyógyít, hanem tiszteletben tartja a környezetet is, a Bioderma Atoderm sorozat a megfelelő választás. Csatlakozz hozzánk az Atoderm Intensive balzsam 10 éves sikerének ünnepléséhez és kezdd el az utat az egészségesebb, sugárzóbb bőr felé.

Forrás: Bioderma

Nézd meg az alábbi videót!

_

Csatlakozz te is a Bioderma Atoderm közösségéhez, és látogass el a legközelebbi patikába, vagy találd meg termékeinket a www.dermashop.hu weboldalon!