Amikor nagyágyú összetevők összefognak - új bőrápolási termékcsaláddal érkezik a Ziaja

Borítókép: Amikor nagyágyú összetevők összefognak - új bőrápolási termékcsaláddal érkezik a Ziaja Forrás: pragent.hu
Savak, retinoidok, C-vitamin, niacinamid - ahogy mélyebbre ássuk magunkat a tudatos bőrápolás világában, szeretnénk minél több hasznos összetevőt beépíteni az arcápolási protokollunkba. Az egyre divatosabb Flash Effect trend és az egyes hatóanyagok kombinálhatósága miatt azonban könnyen elveszhetünk a rutinunk összeállításakor. A Ziaja meghozza a választ ezekre a kérdésekre egy forradalmian új termékcsaláddal, ami nem más, mint a C.B3 multivitaminos kollekció.

C.B3 - fókuszban a C-vitamin és a niacinamid

A C-vitamin és a B3-vitamin a bőrápolás megkerülhetetlen szereplői, melyekkel hatékonyan kezelhető számos bőrprobléma. A C-vitamin antioxidáns tulajdonsága révén védi a bőrt a külső hatásokkal szemben, megelőzve ezzel a bőröregedést. A B3-vitamin, azaz niacinamid szabályozza a faggyútermelést és támogatja a bőr regenerálódását.

Fontos megjegyezni azonban, hogy ez a két összetevő egyidejű alkamazása gyengíti a hatásukat. A Ziaja új termékcsaládjának szuperereje viszont éppen az, hogy hosszas fejlesztések után a C-vitamin egy olyan változatát kombinálják a B3-vitaminnal, melyek együtt, egy terméken belül szinergiában tudnak működni.

A Ziaja C.B3 kollekciója összesen 8 ilyenfajta termékből - arctisztító gélből, bőrradír gélből, arctonik sprayből, hámlasztó arctonikból, frissítő reggeli arckrémből, nyugtató-regeneráló éjszakai arckrémből, aktív arcszérumból és testápoló balzsamból – áll.

Forrás: pragent.hu

A rohanó mindennapok és a Flash Effect trend

Mindannyiunk számára ismerős lehet a rohanó hétköznapok nyomasztó érzése, amikor alig van időnk önmagunkra, de mégis fontos számunkra a megfelelő bőrápolás. A Flash Effect trend, amelyet a Ziaja is támogat, olyan termékeket jelent, amelyek azonnali eredményeket ígérnek, gyors és egyszerű rutinokkal, minimális időráfordítással.

Ez a megközelítés tökéletesen kielégíti az elfoglalt emberek elvárásait, akiknek pörgő, rohanó életmódjuk mellett, kevés idejük van a bőrápolásra. Azok számára, akik állandó mozgásban vannak, a Flash Effect tökéletes megoldás, mivel intenzív regenerációt biztosít alvás közben és azonnali energiát ad a nap kezdetén. A Flash Effect jellegű kozmetikumokkal gyorsan elérhető a ragyogó bőr anélkül, hogy hosszú időt kellene fordítani többlépcsős bőrápolási rutinra.

Forrás: pragent.hu

3 rutin a Flash Effect jegyében a C.B3 kollekcióban

A Ziaja, az új termékcsaládja keretében, 3 különböző rutin ajánlásával segíti felhasználóit az új termékek bevezetésében. A sminkelés előtti és az éjszakai regeneráló-hámlasztó rutin mellett a legnépszerűbb, mindenki számára alkalmas protokoll a mindennapos használatra ajánlott energizáló rituálé.

Ebben a rutinban a gyengéd tisztító formulák és a stimuláló aktív ápolás kombinációja biztosítja a tökéletes egyensúlyt. A vitamindús rutin négy termékével - arctisztító gél, arctonik, aktív arcszérum és frissítő reggeli krém - az időhatékonyság a legnagyobb előny: mindössze három percet igényel az elvégzése.

1. lépés: Használj tisztító gélt, amely olajmentesen távolítja el a bőrfelszínen felgyülemlett szennyeződéseket.

2. lépés: Alkalmazz tonikot a bőrön, hogy fenntartsd a bőr egyensúlyát és elősegítsd a későbbi kozmetikumok egyenletes felvitelét a pH normalizáló hatása révén.

3. lépés: Vidd fel a szérumot és finom paskoló mozdulatokkal oszlasd el arcodon. A könnyű textúrájú szérum koncentráltan táplálja a bőrt vitaminokkal, csökkenti a ráncokat és világosabb, egyenletesebb bőrtónust eredményez.

4. lépés: Használj reggeli krémet, ami valódi energiaboostként szolgál a bőrnek. A krém lágy formulája és szatén finish-e gyorsan revitalizál, simít és hidratál. Emellett könnyedén kiegyenlíti a bőr tónusát, garantálva a friss és pihent hatást.

Forrás: pragent.hu

A természetet és a modern tudományokat ötvöző Ziaja legújabb C.B3 multivitaminos termékcsaládját keresd a drogériákban, hipermarketekben, valamint a Ziaja Neked üzletekben és a ziajashop.hu weboldalon!