Állítsd össze alapgardróbod magyar tervezői darabokból! Megjelent a PLIÉ új, tavaszi-nyári kollekciója

Borítókép: Állítsd össze alapgardróbod magyar tervezői darabokból! Megjelent a PLIÉ új, tavaszi-nyári kollekciója Forrás: Plié
A prémium magyar ruha márka új kollekcióval köszönti az évszakot, amely egy több szezonon átívelő időutazásra invitál. Az időtlen termékeket a 60-70-es évek építészeti irányzatai, a korszakot meghatározó épületek, bútorok, kárpitok inspirálták.

A PLIÉ az elmúlt szezonokban a könnyű variálhatóságot helyezte előtérbe, amely a legújabb szériában is megjelenik. A ruhakollekció az emberi érzésekre és az egyéneket összekötő közös emlékek fontosságára, kollektív tudatára fókuszál. Az etikusan gyártott ruhák - ingek, nadrágok, blézerek, overálok és felsőrészek minden helyzetben megállják a helyüket, és ideális választások lehetnek egy alapruhatár kialakításához.

A fenntartható magyar márka célja, hogy előtérbe helyezze a nők szépségét, egyediségét és karakterét. A termékek letisztult egyszerűségükkel hangsúlyozzák minden nő saját értékét. Mindehhez az egymásra épülő kollekciók praktikus alapdarabokat kínálnak, és kényelmes viseletet biztosítanak. Az új designer ruháknál megmaradtak a kissé mosott, pasztell árnyalatok, de megjelennek az alapszínek és az állandó stílusjegyek is.

A női szerepek támogatása mellett a márka a fenntarthatóságot, a minőséget, és a magyar design, magyar vállalkozások támogatását is előtérbe helyezi. A slow fashion termékek készítésénél fontosak a természetes, prémium, fenntartható alapanyagok, de nagy hangsúlyt fektetnek a varrási folyamatokra is, hogy hosszú élettartamú, magas minőségű, nagyobb komfortérzetet biztosító ruhák készülhessenek.

A PLIÉ-ről

A 2020-ban Budapesten alapított PLIÉ márka célja a kifinomult, letisztult stílus népszerűsítése a nők mindennapi öltözködésében. A PLIÉ ruhák azt a célt szolgálják, hogy kiemeljék minden nő természetes szépségét, amiben igazán meg tudják mutatni önmagukat. A szezononként megújuló kollekciókat könnyedség, letisztultság, finom elegancia és magas minőség jellemzi.

A PLIÉ márka célja, hogy a ruhadarabok viselőit segítse az önazonosság és harmónia megtalálásában és magabiztossá tegye őket a hétköznapokban. A természetes alapanyagokból, szép és egyedi színpalettára építkező kollekciók a mindennapokban jól használható darabokat kínálnak egy-egy a klasszikustól eltérő, izgalmas csavarral