Díjazzuk a magyar márkát!

Borítókép: Díjazzuk a magyar márkát!
A tudatosság egyre jobban jellemzi a vásárlókat, és nem csak Magyarországon. Bár a magyarok árérzékenysége jól ismert, továbbra is előszeretettel választjuk a hazai termékeket, szolgáltatásokat. Nem is csoda, hiszen valóban sok magyar márka teljesít megbízhatóan és magas színvonalon, ráadásul, ha ilyen terméket vagy szolgáltatást választunk, azzal a magyar vállalkozásokat és munkavállalókat támogatjuk. A MagyarBrands kiváló márka programja már tizenöt éve segít megtalálni a kimagasló színvonalon teljesítő hazai márkákat.

A Program Kiváló Fogyasztói márka kategóriájában piackutatás méri az egyes márkák ismertségét és kedveltségét a fogyasztók körében. A legutóbbi kiválasztás díjazottjai kiemelkedően teljesítettek, átlagos ismertségük magasabb volt, mint 70 százalék, kedveltségük pedig 85% feletti volt.

MagyarBrands, Kiváló Fogyasztói márka díjban részesült nemrégiben a MENTAVILL. A három évtizedes márkamúlttal rendelkező, épületvillamossági termékeket forgalmazó magyar tulajdonú vállalat 30 városban 34 szaküzlettel várja vásárlóit széles termékkínálattal. Termékeik között megtalálható minden, amire a villamossággal kapcsolatban szükség lehet: ismert gyártók termékei mellett saját márkás termékeik is. Hatékony logisztikai hátterének köszönhetően termékei 24 óra alatt az ország bármely pontján elérhetőek.

Mizse - a család vize. Szlogenje jól mutatja a több mint 20 éves lajosmizsei ásványvíz népszerűségét: minden második vásárló ezt teszi a kosarába – ennek köszönhetően is érdemelte ki a MagyarBrands Kiváló Fogyasztói márka kategória díját. A környezettudatosság jegyében fenntarthatósági projektjük részeként elindították a Mizse Ecogreen karbonsemleges palack előállítását, mely során a palack 50%-ban újrafelhasznált alapanyagból készül. Ezáltal két év alatt karbonkibocsátásuk annyival csökkent, amennyi széndioxidot 1733 lombos fa nyel el egy év alatt.

A MagyarBrands Kiváló Üzleti márka kategória díjban részesült márkák kiemelkedő gazdasági teljesítményt tudhatnak magukénak. Közéjük tartozik a Bábolna Takarmány is, az egyik legjelentősebb hazai takarmánypiaci márka. Termékpalettájában sertés, szarvasmarha, baromfi, nyúl, ló, bárány számára készült takarmányokon túl többek között megtalálhatóak olyan különlegességek is, mint strucc-, fácán- és csincsillatakarmányok.

Az utóbbi évtizedben a fogászati beavatkozások rengeteget fejlődtek a műszerektől egészen az érzéstelenítésig, így teljesen okafogyott sokak rettegése a fogorvostól. A Gelencsér Dental élen jár ezen modern fogászati eljárások alkalmazásában, fogászati kezelések széles körét biztosítja pácienseinek családias környezetben. Hévízi innovációs központjukban immár 25 fogorvosi rendelőben gondoskodnak betegeikről.

A KöBE biztosító weboldala „Több mint lakásbiztosítás” címmel praktikus tippeket kínál, látványos, tömör videókban pedig a család otthoni biztonságának megóvására ad tanácsokat, különös tekintettel a legkisebbekre és szépkorúakra. A Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület idén a MagyarBrands két kategóriájában is sikerrel szerepelt, mind a Kiváló Fogyasztói márka, mind a Kiváló Üzleti márka díjat is kiérdemelte.

A kiváló magyar márkák listája a MagyarBrands oldalán ITT érhető el.