JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

FORMABONTÓK, ŐSZINTÉK ÉS VÁLTOZÁST GENERÁLÓK - Ez a The Body Shop

Borítókép: FORMABONTÓK, ŐSZINTÉK ÉS VÁLTOZÁST GENERÁLÓK - Ez a The Body Shop Forrás: The Body Shop
Tudtad róluk, hogy közel sem egy átlagos szépségipari márka? Gyökereikben aktivista kozmetikai vállalkozásként már 10. éve folyamatosan harcolnak egy igazságosabb és szebb világért. Nyerj egy kis betekintést a The Body Shop világába, ahol az üzlet a jó eszköze, a társadalmi és környezeti felelősségvállalás pedig a márka DNS-ébe van kódolva. Izgalmasnak hangzik, ugye? Tarts velük az úton és ünnepeljünk együtt!

Szülinapi programjaikról részleteket ITT találsz!

KÖZÖSSÉGI MÉLTÁNYOS KERESKEDELEM

A kézzel készített ghánai sheavajtól kezdve, az indiai ajándékcsomagolásokon át - magas minőségű összetevőiket és kiegészítőiket a világ különböző pontjairól szerzik be, támogatva ezzel ezernyi nőt, farmert és kézművest.

Forrás: The Body Shop

FENNTARTHATÓSÁG MINDENEK FELETT

A természetes forrásból származó és gyorsan lebomló összetevőket részesítik előnyben. Return Recycle Repeat programuknak köszönhetően a visszahozott tégelyeket újrahasznosítják. Elindították Utántöltő forradalmukat, melynek központjai az ETELE Plazaban és az Arena Mallban kihelyezett utántöltő állomásaik, ahol illatos tusfürdőket, hajápolókat és kézmosókat lehet utántölteni.

Forrás: The Body Shop

ÖRÖKKÉ AZ ÁLLATKÍSÉRLETEK ELLEN

Minden termékük állatkísérlet-mentes, melyet mi sem bizonyít jobban, mint Leaping Bunny elismerésük. A kozmetikumok állatkísérlet-mentessége viszont veszélybe került Európában, így most is kampányolnak azért, hogy megőrizhessük az uniós tilalmat. Állj melléjük te is és írd alá a petíciót a www.savecrueltyfree.eu oldalon!

Forrás: The Body Shop

100% VEGÁN 2023-RA

A The Body Shop elkötelezett aziránt, hogy mind a hatékonyság, mind a bolygó-szerető termékek terén a legjobb eredményt hozza. Arc-, test- és hajápolóik illatosak, természetesek, etikusak és eszméletlenül hatásosak, de ők ezt is tudják fokozni. Büszkén jelentik be, hogy minden termékük a THE VEGAN SOCIETY által minősített vegán termék lesz már a jövő évben. Miért ne lehetnél úgy boldog, hogy a bolygó is az?

thebodyshop.hu