Borítókép: FORMABONTÓK, ŐSZINTÉK ÉS VÁLTOZÁST GENERÁLÓK - Ez a The Body Shop Forrás: The Body Shop

FORMABONTÓK, ŐSZINTÉK ÉS VÁLTOZÁST GENERÁLÓK - Ez a The Body Shop

Tudtad róluk, hogy közel sem egy átlagos szépségipari márka? Gyökereikben aktivista kozmetikai vállalkozásként már 10. éve folyamatosan harcolnak egy igazságosabb és szebb világért. Nyerj egy kis betekintést a The Body Shop világába, ahol az üzlet a jó eszköze, a társadalmi és környezeti felelősségvállalás pedig a márka DNS-ébe van kódolva. Izgalmasnak hangzik, ugye? Tarts velük az úton és ünnepeljünk együtt!

Szülinapi programjaikról részleteket ITT találsz!

KÖZÖSSÉGI MÉLTÁNYOS KERESKEDELEM

A kézzel készített ghánai sheavajtól kezdve, az indiai ajándékcsomagolásokon át - magas minőségű összetevőiket és kiegészítőiket a világ különböző pontjairól szerzik be, támogatva ezzel ezernyi nőt, farmert és kézművest.

FENNTARTHATÓSÁG MINDENEK FELETT

A természetes forrásból származó és gyorsan lebomló összetevőket részesítik előnyben. Return Recycle Repeat programuknak köszönhetően a visszahozott tégelyeket újrahasznosítják. Elindították Utántöltő forradalmukat, melynek központjai az ETELE Plazaban és az Arena Mallban kihelyezett utántöltő állomásaik, ahol illatos tusfürdőket, hajápolókat és kézmosókat lehet utántölteni.

ÖRÖKKÉ AZ ÁLLATKÍSÉRLETEK ELLEN

Minden termékük állatkísérlet-mentes, melyet mi sem bizonyít jobban, mint Leaping Bunny elismerésük. A kozmetikumok állatkísérlet-mentessége viszont veszélybe került Európában, így most is kampányolnak azért, hogy megőrizhessük az uniós tilalmat. Állj melléjük te is és írd alá a petíciót a www.savecrueltyfree.eu oldalon!

100% VEGÁN 2023-RA

A The Body Shop elkötelezett aziránt, hogy mind a hatékonyság, mind a bolygó-szerető termékek terén a legjobb eredményt hozza. Arc-, test- és hajápolóik illatosak, természetesek, etikusak és eszméletlenül hatásosak, de ők ezt is tudják fokozni. Büszkén jelentik be, hogy minden termékük a THE VEGAN SOCIETY által minősített vegán termék lesz már a jövő évben. Miért ne lehetnél úgy boldog, hogy a bolygó is az?

thebodyshop.hu