Hogyan ne váljunk el a karantén végére?

Borítókép: Hogyan ne váljunk el a karantén végére? Forrás: Getty Images
Kínában a koronavírus miatti karantén feloldása után tömegesen adták be a házasok a válási papírokat. Vajon itthon is ez lesz a helyzet? Mit tesz két édesanya, két feleség, hogy a ki tudja meddig tartó járvány után ne válóperes ügyvédhez rohanjanak? A legújabb Mesélj, Anyukám! podcast adásban megkérdeztük őket, ők pedig meséltek.

Amikor nem tombol a koronavírus, akkor az a bajunk, hogy a család nem tud elég - nem hogy minőségi, de semmilyen - időt eltölteni együtt. Most meg az a bajunk, hogy 0-24-ben egymás szájába vagyunk, sokan egész kicsi helyen, a négy fal közé zárva, gyerekekkel együtt.

Nem könnyű most senkinek a házi karanténban, maradjunk annyiban, embert próbáló időszak ez mindenkinek: anyának, apának, gyerek(ek)nek is, de férjként és feleségként is nagyon nehéz megszokni, hogy állandóan együtt vagyunk. Hogy küzd meg ezzel két édesanya, két feleség: Lugosi 'Elég Jó Anya' Dóri és Czukor-Szabó Anett, hogy náluk ne válás legyen az események következménye?? Ők maguk meséltek erről a legújabb adásunkban!

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a SimpleCast-on, Google Podcasts-on, Apple Podcaston és/vagy a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a [email protected] e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott ugyanis velünk, a műsorvezetőkkel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket. És kérünk szépen titeket,

ne felejtsétek elmesélni anyuka ismerőseiteknek, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a megújult Mesélj, Anyukám!

Mielőtt eldöntöd, hogy válsz, azért ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak: