Hogyan mentette meg a szerepjáték a házasságunkat? Heti egyszer én vagyok a saját férjem szeretője

Borítókép: Hogyan mentette meg a szerepjáték a házasságunkat? Heti egyszer én vagyok a saját férjem szeretője Forrás: Getty Images
Éva már nem is gondolta volna, hogy 39 évesen, 3 gyerekkel és 18 évnyi házassággal a háta mögött kell szeretővé válnia. Mégpedig pont azért, hogy ezzel megmentse a házasságát!

Nem is emlékszik pontosan, hogy mikor kezdett el Péterrel kihűlni az ágyuk és azzal együtt a kapcsolatuk. Talán akkor, amikor olyan sokszor aludtak külön a gyerekek betegségei miatt. Szép lassan mind a ketten hozzászoktak a másik közelsége és teste nélküli éjszakákhoz, pedig régebben Éva csak Péter ölelésében tudott elaludni. Hányszor volt, míg kicsi voltak a gyerekek, hogy éjjelente, amikor már ráértek beszélgetni és nem szakította őket félbe egyik kicsi sem, a beszélgetéseik átfordultak szeretkezésbe. Hányszor volt, hogy meztelenül feküdtek be egymás mellé és csupán a másik bőrének a csupasz érintése is olyan ajzószerként hatott rájuk, hogy azonnal egymásnak estek.

Fantasztikus volt a szexuális életük, még a gyerekek után is találtak alkalmat, hogy együtt lehessenek és úgy ismerték egymást testét, hogy mindig a csúcsra tudták juttatni egymást.

De aztán elkezdtek ritkulni ezek az alkalmak és valahogy egyre jobban elszoktak egymástól. Péter pedig az utóbbi időszakban már nem is nagyon vágyódott vissza a közös ágyukba, mondván: a gyerekek valamelyike úgyis mindig ott köt ki reggel és ez zavarja őt.

Éva hol mérges volt, hol pedig szomorú, hogy a férje ilyen könnyedén lemondott a házas életükről, és a nő bármikor hozta fel neki, mindig a sok munkára és a pihenésre hivatkozott.

Egyik alkalommal aztán Éva nem engedte, hogy a férfi ennyivel letudja ezt a témát. Este, amikor lefektették a gyerekeket bort öntött és megkérte a férjét, hogy üljenek le a kanapéra beszélgetni. Miután megbeszélték, hogy kinek milyen munkája volt a héten és mi történt a gyerekekkel, Éva kerek perec rákérdezett Péternél, hogy miért nem tér vissza az ágyukba.

Péter talán sejtette, hogy a felesége nem fog tágítani, ezért hosszú hallgatás után végre kibökte, hogy úgy érzi a felesége teljesen átvedlett az elmúlt évek alatt. Valahogy teljesen feladta a női oldalát és csak anya lett.

Éva nem is tudott hirtelen megszólalni, dühös lett és azonnal elkezdett védekezni, hiszen tudja Péter is, hogy nem egyszerű a három gyermek mellett, sokat betegeskedtek is, egyszerűen arra már nem maradt ereje, hogy magával is foglalkozzon.

Péter elmondta, hogy nem akarja megbántani, de régen nagyon szerette, hogy Éva otthonra is felvett néha egy-egy csinos ruhát, hogy kiengedve hordta a frizuráját és olykor igen szexis göncökbe bújt, hogy elcsábítsa.

Éva végtelenül csalódottnak érezte magát, mert azt gondolta, egyáltalán nem igazságos, hogy Péter emiatt alszik a kanapén minden este.

Még napokig nyomasztotta és bántotta a gondolat, napközben rátört a sírás és úgy érezte, a házassága romokban hever.

Aztán egyik nap felkelt – Ő maga sem tudta hogyan és honnan merítette az energiát - , de eldöntötte, hogy nem hagyja annyiban a dolgot és vissza fogja szerezni a férjét, de úgy, hogy végül Péter fog neki könyörögni, hogy visszaengedje a nő az ágyukba.

Belejelentkezett a fodrászához és úgy döntött végképp búcsút mond a jó pár évig viselt „anyakonytynak”, régebben is gyönyörű haja volt, de sokkal kényelmesebb volt felkötve hordani a gyerekek mellett. Szőkébben és hullámos vállra omló hajjal hagyta el a fodrászatot és még önmagát is meglepte, amikor elkezdett benne ébredezni egy szabadsághoz hasonló érzés.

A következő állomás a ruhabolt volt. Éva már nem is emlékezett, hogy mikor volt utoljára, hogy saját magának vett volna valamit. Mindig a gyerekeknek szerezte be ezeken a körutakon a szükséges holmikat, de magára sose gondolt. Miután a kedves eladó segített neki a választásban egy halom új ruhával távozott az üzletből, amit már alig várt, hogy viselhessen, akár otthon is. Elképzelte, hogy felveszi azt a feszes ceruzaszoknyát és Péternek ki fog esni a szeme. És részben igazat is adott végül férjének, ugyanis nagyon régóta nem érezte már ennyire nőiesnek magát.

Pedig régen mennyire imádott magassarkúba bújni és csinosan felöltözni! De valahol a gyerekek érkezése után már nem ez lett az első a fontossági sorrendben, hanem a család és a gyerekek.

Mielőtt hazaindult volna még egy fehérneműboltba is benézett és olyan darabbal távozott, amiről biztosan tudta, hogy meg fogja őrjíteni a férjét.

Ma nem ő lesz Éva, a feleség. Ma valaki teljesen más lesz, egy képzeletbeli szerető, a férje pedig úgy fogja érezni, hogy egy teljesen más nővel van együtt, ami - tekintve, hogy Éva teljesen úgy érezte mintha újjászületett volna - még igaz is lesz.

Szerencsére a férfi aznap későn ért haza a munkából, Éva már időben letette a gyerekeket és mielőtt a férfi hazaért volna elkészült. Feldobott egy leheletnyi sminket, fújt magára abból a vadító parfümből, amit az egyik üzletben ajánlottak neki és felvette a frissen beszerezett selyem köntöse alá azt a vörös csipkebody-t, amiben úgy érezte magát, mint egy igazi csábító, bár a gyomra úgy remegett, mintha legalább az első randijára készült volna.

Amikor a férje kopogott a bejárati ajtón ebben a szerelésben, kibontott hajjal nyitott ajtót. A férfi arckifejezésért Éva úgy érezte, hogy minden megérte! Péter először szinte fel sem ismerte. Aztán mikor rájött, hogy a saját felesége áll vele szemben olyan mosoly ömlött el az arcán, amiért annak idején Éva beleszeretett a férjébe.

Már az előszobában egymásnak estek. Péter alig győzte falni a felesége testét és markolni a kiengedett hajzuhatagot. Éva pedig örömében szinte sírva adta át magát a férjének. Később a szőnyegen egymásba gabalyodva pihegve simogatták egymást, amikor Péter így szólt:

Nagyon hiányoztál!

A nő közelebb bújt hozzá és azt felelte:

Azt hiszem, én is magamnak!

Ezután az este után egyik nap Éva a legjobb barátnőjével, Verával ebédelt. Amikor megemlítette neki a kis afférját a férjével, Vera elkerekedett szemmel nézett rá, mert nem gondolta volna, hogy a barátnője ennyire bevállalós. Majd eszébe jutott, hogy nemrég hallott is egy ilyen könyvről, amiben a feleség eljátszotta a férje szeretőjét és mindenféle kalandokat eszelt ki, amikor paróka és különböző rucik segítségével eljátszotta, hogy a férfi minden nap más nővel van.

Évát annyira elkezdte izgatni a könyv, hogy a találkozó után azonnal egy könyvesbolt felé vette az irányt és szerencsére meg is találta a kötetet.

Már estére több, mint a felét elolvasta a történetnek és el is döntötte, hogy ezentúl minden hétre kitalál majd a férjének és magának egy izgalmas programot. Így a következő héten már egy Airbnb szálláson várta Pétert vörös parókával, egy üzleti megbeszélésre! Ilyenkor nincs szó családról, gyerekekről, semmi otthoni dologról. Sőt, ilyenkor Éva nem is Éva, hanem Tamara, Péter titkos szeretője, akinek hála úgy sikerült megmenteniük a házasságukat és úgy lett mindkettejüknek egy titkos életük és szeretőjük, hogy valójában mégsem csalják meg a másikat.

Olvasd el a galériánkat is!