10+1 válasz arra a kérdésre, hogy mitől férfi a férfi

férfi,pasi,nő,férfiasság,tulajdonság,párkapcsolat Forrás: unsplash
Erre a kérdésre szinte senki nem ad ugyanolyan választ. A nem reprezentatív közvélemény-kutatásunk szerint nagyon színes a paletta, ami egyébként remek, hisz így mindenkinek nagyobb esélye van megtalálnia a párját.

Szóval mitől férfi a férfi? És persze nem a külsőre gondolunk, hiszen az, hogy kinek mi jön be a kinézet tekintetében egyrészt nagyon változó, másrészt pedig egy bizonyos kor és érettség fölött már nem a hajszín és szemszín a mérvadó. Sokkal többet számítanak a belső értékek, elvégre a mindennapokat ez határozza meg.

Tehát mitől is férfi egy pasi a szemünkben? Lássuk a válaszokat:

„Egy férfi minden helyzetben megvédi a családját. Nem engedi, hogy bántsák őket és mindig ott van, ha segítség kell. Ezen nem változtat egy válás sem, a volt felesége ugyanúgy a családja marad örökre, hiszen a gyerekei anyja. Én az ilyen pasit tekintem férfiasnak."

„Egy igazi férfi, ha kell, akkor levadássza a mamutot és hazahúzza. Persze, ezt képletesen értem, hiszen már nincsenek mamutok, és az élelmiszerért sem kell ölni. Arra gondolok inkább, hogy gondoskodik a családjáról, ellátja őket, pénzt keres.”

„Egy férfi attól férfi igazán, hogy nem hazudik, őszinte, még akkor is, ha könnyebb lenne egy hazugsággal megúsznia a helyzetet. Beleáll a problémákba, kiáll az elveiért, és nem lapít...”

„Egy férfi attól férfi, hogy mindent meg tud szerelni, ügyesen barkácsol, összerakja a bútorokat, felteszi a képeket a falra. Csak az ilyen pasikra tudok férfiként tekinteni.”

férfi,férfiasság,tulajdonság,párkapcsolat,férfi nő
Forrás: unsplash
Szerinted mitől férfi a férfi?

„Én azokat a férfiakat szeretem, akik kedvesek, halk szavúak, higgadtak és kitartóak. Gyűlölöm, ha egy pasi felemeli a hangját és kiabálni kezd bármiért is.”

„Egy férfi legyen férfi: ne végezzen házimunkát, azt hagyja a nőre, viszont csináljon meg minden pasis teendőt, vagy csináltassa meg, szóval intézze el. Én bírom az olyan pasikat akik nem porszívóznak, nem főznek, feltett lábbal meccset néznek. Nincs azzal baj, ez tök férfias.”

„Egy férfinak legyen szivar és lószaga, egy kicsit cizelláltabb kivitelben. Legyen férfi szaga, ami nem egyenlő a büdössel. Nem bírom azokat a pasikat, akik parfümillatúak.”

„Legyen a lepedő ördöge, és vegyen le a lábamról. Az a pasi férfi, aki belead mindent az ágyban, és kellően nagy étvágya van.”

„Én a lányos férfiakat szeretem, akik szívesen megcsinálnak bármit otthon, irtózom a macsóktól. Ja, és azt is utálom, ha egy pasi, aki társaságba ékezett egy nővel együtt, elkezd flörtölni egy másikkal. Az nem pasi, hanem egy paraszt.”

„A férfi legyen vicces és sármos. Beszéljen sokat, és legyen elbűvölő. Mindegy, hogy hogy néz ki, ha jó a dumája és a humora.”

„Egy férfi legyen gazdag. Nagyon. A többi gyakorlatilag mindegy.”

Te mit gondolsz: mitől férfi a férfi? Férfiak is válaszolhatnak!