Az etikus pornó a neked való, ha olyan felnőtt filmet néznél, amiben a női élvezet is számít

Borítókép: Az etikus pornó a neked való, ha olyan felnőtt filmet néznél, amiben a női élvezet is számít Forrás: Unsplash/Stas Svechnikov
Izgatnak a pornófilmek, de valahogy egyik sem az igazi, mert nem bírod, hogy minden csak a pasikról szól? Az etikus pornót imádni fogod! A Joy Magazin cikke.

A hagyományos, mindenki számára könnyedén elérhető pornófilmek többsége még mindig a férfi élvezetére koncentrál csak, a nők lealacsonyított, olykor megalázó helyzetekben jelennek meg, a szexbe pedig sokszor egyértelműen bele sem egyeznek, pedig utóbbit extra fontos lenne ilyen módon is „reklámozni”.

Ez sokaknak kiábrándító lehet, különösen azoknak a nőknek, akik amúgy örömüket lelnék a felnőtt filmek fogyasztásában. Ha közéjük tartozol, van egy szuper hírünk, ugyanis beköszöntött az etikus pornó korszaka.

A kifejezés olyan felnőtt filmekre értendő, amelyek készítésekor a női és férfi szereplők egyforma fizetést kapnak, a sztori nem alacsonyítja le a nőt és nem csak a férfi orgazmusról szól. Ezekben az alkotásokban komoly hangsúlyt kapnak a női élvezetek, a női orgazmus, a beleegyezés, a kölcsönösség.

5 dolog, amiben az etikus pornó eltér a hagyományostól – SZERENCSÉRE!
Katt a galériára!

Te is tapasztaltad már, hogy szex közben pisilned kell?
Ez az oka: