JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Érzelmileg elérhetetlen nő vagy a kapcsolatodban? Ez az 5 jel erre utal

Borítókép: Érzelmileg elérhetetlen nő vagy a kapcsolatodban? Ez az 5 jel erre utal
Sok ember egyik elvárása a párkapcsolat megkezdése előtt az, hogy olyan partnert találjon, aki hasonló érzelmi frekvencián rezonál, mint ő. A Joy.hu cikke

Fájdalmas lehet azonban, ha egy idő után kiderül, hogy a partner érzelmileg elérhetetlen. Sok esetben a szeretet és az elkötelezettség sem elég, ha kiderül, hogy a partnered (vagy te magad) érzelmileg nem elérhető.

Hannah Saunders szerző mélyen belemerült az érzelmi elérhetőség elméletébe és kutatásaiba. Ha arra gyanakszol, hogy érzelmileg elérhetetlen nő vagy, érdemes megnézned, milyen jelei lehetnek ennek.

Mit jelent érzelmileg elérhetetlennek lenni?

Az érzelmileg elérhetetlen nő nem nyitott arra, hogy felfedje érzelmeit és érzéseit. Általában kiszámíthatatlan és nehezen lehet megérteni, mert vagy nem fejezi ki világosan az érzelmeit, vagy ő maga sem tudja biztosan, hogy mit érez. Sokszor úgy gondolnak egy kapcsolatra, mint egy feladatra, ahelyett, hogy romantikus köteléket éreznének.

Ha érzelmileg elérhetetlen vagy, az azt jelenti, hogy a személyes fejlődésed néhány aspektusán dolgoznod kell ahhoz, hogy egészséges párkapcsolatot tudj kialakítani.

Nézzük, milyen jelei lehetnek annak, hogy érzelmileg elérhetetlen vagy:

Ezek az apróságok azonnal jobbá teszik a párkapcsolatodat: