Az egyperces szabály segíthet több intimitást csempészni a kapcsolatodba

Borítókép: Az egyperces szabály segíthet több intimitást csempészni a kapcsolatodba Forrás: Getty Images (Strelciuc Dumitru)
A TikTok trendekre sokszor legyintünk, mondván, minket úgysem érint, az egyperces szabály viszont bárkinek segíthet több intimitást csempészni a kapcsolatba.

Ezer oka lehet, ha mostanában kevesebb az intimitás a kapcsolatodban, de szerencsére a TikTok mindentudói erre is tudnak megoldást. Na jó, lehet, hogy tudnak. A dolog neve „egyperces szabály”, és az a lényege, hogy ne mondjunk rögtön nemet az intim helyzetekre – akkor is viszonozzuk az ölelést, a csókot, fogjuk a kezét (vagy mást), ha az első két másodpercben úgy érezzük, nincs most ehhez kedvünk.

„Másrészt, ne félj megtenni az első lépést. Nem a partnereden múlik, hogy minden munkát elvégezzen. Persze nem kényszerít semmi olyanra, amit nem akarsz megtenni. Ha beteg vagy, vagy tényleg nincs energiád a hancúrozáshoz, ne erőltess semmit. Ennek a szabálynak az a célja, hogy segítsen kedvet csinálni olyan helyzetekben, amikor általában gyorsan nemet mondasz” – foglalja össze a Glam.com.

Szóval legközelebb, amikor a párod hazaér, csókold meg, vagy viszonozd lelkesen a csókját, a kanapén kuckózva pedig ne bújj ki az öleléséből – legalább egy percig – akkor sem, ha inkább egyedül gubbasztanál. Éld meg vele a pillanatot, lazulj bele, aztán ki tudja… lehet, hogy ez az egész valami máshoz is vezet.

Forrás

Nézd meg a lenti galériánkat ahol 8 dolgot árulunk el az intimitásról.