Szinte már hihetetlen, hogy a fogkrém erre is képes!

Borítókép: Szinte már hihetetlen, hogy a fogkrém erre is képes! Forrás: Pixabay.com/ Daniel Albany
Ha láttad már azt a videót, amiben egy autó rozsdás lökhárítóját pucolják fényesre a kólával, akkor egy percig sem fogsz meglepődni azon, hogy a fogkrém mi mindenre jó.

Ugye, hogy vasárnap délután nem vágyik többre az ember, mint egy kis youtube-os bambulásra? Számomra a legmegnyugtatóbb (és egyben legaddiktívabb) videók a dzsungel mélyén házat, úszómedencét, csobogókkal tarkított szentélyeket építő, serényen iparkodó építőmesterek videói. Biztos láttál már ilyet: kiássa kézzel!, a susnyás mélyén a medencét, döngölve, tapasztva lefixálja a falat, a növények leveléből zöld festéket csinál, amivel a medencét lemázolja és már mehet is a pancsolás. Mindez gyorsított felvételben, csak a munka hangjaival tálalva, mint aláfestőhang.

Ha ilyen videót nem találok, akkor jönnek a takarítós videók! Ezek közül hoztam most nektek egy majdnem 14 perces ’tanulmányfilmet’ a fogkrém csodás képességeiről.

Mielőtt azt hinnéd, hogy az a tubus, amit napjában minimum kétszer, hanyagul a mosdókagyló szélére dobsz CSAK fogkrémet tartalmaz, akkor nagyot tévedsz! Az nem csak a fogakat tartja karban. Soroljam?

  1. Lemarja a vízkövet a csaptelepről
  2. Az autó lámpabúrájáról leoldja a bogarakat
  3. A karcos felületeket kitölti
  4. A falon, a rossz helyen ejtett lyukat kitölti
  5. Párátlanítja a fürdőszobai tükröt
  6. Fugát fehérít
  7. Szagtalanít
  8. Az izzadtságfoltot eltünteti.. folytassam még?... a pattanást leszárítja, arcpakoláshoz keverve kezelésbe veszi a miteszeres bőrt...

... na jó, szerintem nézzétek meg a videót.

A Galériában, a videóból mutatjuk az

ÉvaMagazin TOP5 'fogkrém másként' ötletét!