Oprah megmutatja, hogyan szedd ki a kutyapiszkot a szőnyegből

kutya,kutyapiszok,folttisztítás Forrás: pinterest
Élete során eddig 21 kutya szerető és gondos gazdája volt, így nem meglepő, hogy ilyen szakszerűen bánik el egy ilyen folttal – amit jelen esetben majd egy gravy mártás helyettesít.

(Módszerét talán még Martha Stewart is megirigyelné.) Ezt nevezzük mi igazán hasznos trükknek!

A Vanity Fair, Secret Talent Theatre elnevezésű videósorozatában, Nicole Kidman például bogarakat evett, míg Elle Fanning balettozni tanított bennünket, Jane Fonda pedig bemutatta, hogyan tud kiszabadulni egy bilincsből. Oprah azonban egy olyan képességét csillogtatta meg, amivel még senki nem rukkolt elő korábban: eltávolította a kutyapiszkot a hófehér szőnyegből.

A varázslathoz szükséged lesz szódára, egy kevés mosogatószerre és egy rongyra, majd követned Oprah szakszerű mozdulatait.

Először önts szódát a szennyeződésre, majd egy ronggyal kezd el felszedni/ felitatni a foltot. Ezt ismételd meg háromszor, majd mehet rá pár csepp mosogatószer egy tiszta rongyra. Dörzsöld át vele a foltot, majd öntsd fel újra szódával, várd meg míg felhabzik, majd itasd fel. Ez a módszer Oprah elmondása szerint nem csak a gravy mártásnál és a kutyapiszoknál, de a vörösbornál is remekül beválik.

Befejezésül pedig fésüld át a szőnyeg szálait, és mondogasd utána:

FLUFF, FLUFF FLUFF”.

Dolgoztasd meg az egész testedet: na, de nem ám takarítás, kutyasétáltatás közben! Mutatunk 8 kreatív edzőgyakorlat, amit négylábú barátod is értékelni fog.