Borítókép: Hogy tudsz évente 150.000 forintot megspórolni - amit aztán a családra költhetsz?

Hogy tudsz évente 150.000 forintot megspórolni - amit aztán a családra költhetsz?

Ha szeretnél többet fordítani az egészségre és a családodra; szeretnél többet spórolni; akkor érdemes egészségpénztárban takarékoskodnod. Ezzel a lehetőséggel a megtakarításod ugyanis 20%-kal, akár évente 150 ezer forinttal is emelkedhet. Ráadásul, ha most csatlakozol az OTP Egészségpénztárhoz, a 101 értékes ajándék valamelyikét is megnyerheted. Ismerd meg a tagság előnyeit és a játék részleteit!

Sokadik alkalommal hirdeti meg hagyományos nyereményjátékát idén tavasszal az OTP Egészségpénztár az újonnan csatlakozó pénztártagok számára; mindazoknak, akiknek fontos az egészség és a család védelme.

Miért érdemes egészségpénztári számlát nyitni?

A pénztártagok többet költhetnek, mint amennyit félretettek. A közel 20 éves OTP Egészségpénztár tagjai a befizetések után igényelhető max. 150 ezer Ft adó-visszatérítésnek* köszönhetően több és jobb egészségügyi ellátásban részesülhetnek, de akár a babaápolás, gyermeknevelés kiadásaira is fordíthatják egyenlegüket.

Egészség- és családtámogatás

Az egészségpénztárban elhelyezett megtakarítás évente 20%-kal emelkedhet, akár 150 ezer Ft-tal (750 ezer Ft befizetésekor)*; így több forrás keletkezik az egészségre és a családra. A megnövekedett – egészségpénztári – egyenleg pedig felhasználható családi támogatásokra (például születési, gyermekgondozási, beiskolázási, lakáshitel törlesztési támogatásokra); gyógyászati termékekre (például gyógyszerre, babaápolási szerekre, szemüvegre, matracra – a legtöbb patikában, több drogériában és bizonyos webshopokban is lehet vásárolni egészségpénztári kártyával); vagy egészségügyi szolgáltatásokra is (például fogászat, nőgyógyászat, urológia).

Az OTP Egészségpénztár az adó-visszatérítés és az értékes nyeremények mellett egyedi kedvezmények közvetítésével is előmozdítja a tagok gyógyulását, jobb életszínvonalát a szolgáltató partnerek – időszakos vagy akár állandó – 5-50%-os árengedményeivel. Aki pedig most csatlakozik az OTP Egészségpénztárhoz, az 101 értékes ajándék valamelyikét nyerheti meg!

Értékes nyeremények várnak, ha most csatlakozol

A játék időtartama: 2021. április 15.–június 15.

Akik ebben az időszakban csatlakoznak az OTP Egészségpénztárhoz és teljesítik a játék további feltételeit, azok az alábbi értékes, egyedi igények szerint felhasználható és az ország bármely régiójában felhasználható nyereményeket vihetik haza:

- fődíj: 500 ezer Ft készpénz (átutalással)

- második díj: 50 x 50 ezer Ft értékű Rossmann vásárlási utalvány

- harmadik díj: 50 x 5 ezer Ft értékű Rossmann vásárlási utalvány

* A befizetett megtakarítás 20%-a adó-visszatérítésként kapható vissza, a személyi jövedelemadóból. A tagság tehát annak éri meg, akinek van adózott jövedelme. A befizetett megtakarítást működési költség terheli, ennek ellenére a pénztártagok jelentős pluszforrásra tehetnek szert.